PR CUAET
-
Програма не має аналогів прямих щоб відслідкувати таймінг 🤷♀️
-
А потім сидиш такий
-
5 квітня отримав від бухгалтера пакет документів
-
Так
-
Всім привіт 👋🏻 Порадьте будь ласка міграційного консультанта для подачі на ПР по Гум. програмі. Знаходжусь в Торонто, але якщо буде потрібно, пригну в машину і переїду в іншу провінцію. Дякую!🙏
-
Я вже колись писала вище свою історію… Мій вуз (один з вузів) Театральний Інститут імені Карпенка Карого, диплом спеціаліста, але я вчилась 4 роки. А WES зараховує 4 роки як бакалавр, тож маємо що маємо 🤷♀️. Другу вищу освіту не подавала так як вона зовсім іншої спеціальності (2 роки і теж спеціаліст). Ми вже з ПР, чоловіка магістра вистачило.
-
-
Потрібен міграційний консультант для подачі на ПР по Гум. програмі. Торонто. Дякую.
-
Привіт. Питання до тих, хто реєструвався вже в Резерв+. Чи реєструвались ви на український номер телефону чи канадський? І якщо на канадський, як ви отримували смс для входу до застосунку? Змінювали номер в банкінгу?
-
Підкажіть будь ласка, чи можна якимось чином зробити довідку без паспорту/ID картки? Фотокопії немає. Є дані ID картки у Дія, але пластик загублений, відновити зараза неможливо.