PR CUAET
-
Дякую
-
Ви правильно думаєте, залежить все від офіцера. В нас теж з чотирьох одному прислали лист на повторний медогляд. Ніяких закономірностей не має, не дивуйтесь ви не одна така, такі випадки поодинокі, але трапляються.
-
Наша компания предоставляет услуги по страхованию жизни и здоровья. Можете обращаться, если еще актуально. На этом канале можете посмотреть информацию о страховании youtu.be/tMRzTgPuKiY?si=UyQMp6j1kqVAqf7i
-
Добрий день! Я страховий агент. Так, зазвичай ставлять на паузу, поки не отримаєте результати обстеження.
-
Виїхати можна. Дзвінком прискорити майже не можливо, але звичайно спробуйте. Рік тому теж чекала більше двох місяців на зняття обмежень. Телефонувати 1-888-242-2100 Monday to Friday, 8 a.m. to 4 p.m. (your local time).
-
Підкажіть о котрій годині ви заходили що вам висвітились віконечка на вересень? 🙏
-
3 роки або до кінця дії паспорта 🤷🏼♂️
-
Можна запитання? Якщо я подаюся по спорідненості з братом( громадянином Канади) я повинна прикріпити усієі родини документи , вірно? І фото усіх теж
-
І ще-з січня Канада визнає апостилізовані документи, можна ж дитячі свідоцтва грузити, вірно?
-
Empo Immigration - Ekaterina Pineda +1 (403) 975-2577
-
Дякую) завжди раді допомогти 😉