PR CUAET
-
Дуже дякую. А візу можна подовжити якщо вже отримав PNP та подався на PR? В мене віза до лютого 2026 року просто. Боюсь якби естіммейти не виросли через те що буде дуже великий наплив українців в найближчий час. 37 тисяч українців до квітня приїде, з них 3700 у BC, і це тільки інформація по вже куплених білетах, мене та знайомих які теж приїдуть там наприклад немає, буде значно більше.
-
Добрый день, не могу найти информацию , по поводу подачи на гуманитарную программу, хочу понять для себя, могу ли претендовать и искать специалиста, я из Донецка, выехал в 2015 году, есть гражданская паринерша, жила в донецкой области недалеко от линии разграничения, есть ребенок, в Канаде я раьотал платил налоги, 25000$ за 7 месяцев заплатил и 1800 часов работы, сейчас не работаю, она работает волонтеров в фуд банке, я просто не понимаю могу ли я расчитывать на позитивное решение опираясь на свое происхождение и невозможности ехать домой и на то что я приношу пользу стране. Спасибо
-
Так, я вже зрозуміла, то як в манітобі той стрім з ознайомчим візитом. Тільки тут привязка до провінції- робота . Ну все логічно
-
Тут треба вже таблички на трассі - варнінг , мед кєбек😂
-
Нот со шуер - Кєбєк😂
-
роботодавець має хотіти лишити) але думаю, що для українців винятки зроблять, бо якшо родичам без мови дають пр, то людям що тут 2 роки прожили (інколи хз як), то мають продовжити перміти, хоча б тим хто працював, бо фанатів сидіти на велфері і казати одночасно що він малий тут теж вистачає