PR CUAET
-
Ще у лютому
-
1 грудня, ще в очікуванні
-
Краще одразу нормально заповнювати заявку. Система не пускає, тому що ви неправильно вказали доньку. Як депенданта, а не як просто члена сімʼї (that’s my guess). Якщо ще не відправили заявку, то поправте цей момент і все має запрацювати.
-
Як це не потрібна?)
-
Оу. Тоді слушна думка все ж вказати всіх своїх дітей 😅 це великий косяк. На не депенданта ніяких документів не потрібно, лише повне імʼя, дата народження, місце проживання і імейл наскільки пам’ятаю. Краще подивитись у формі що саме просить для дітей.
-
Дякую)
-
Чесно, мені здається це не дуже важливо як ви поясните. «Поважної» причини не додати дитину все одно нема. АОР ще немає, тож місреп це напевно ніяк не може бути, тож не переживайте. Головне це все ж подати всю інформацію.
-
Як пояснити свій косяк у листі?)))
-
Чи можна зараз податися на гуманітарну, а якщо за 2 роки поки буде розглядатися моя заявка вийде інша програма, і вона буде підходити, податися ще на іншу програму?
-
А я сплатила за біометрію за родину і за чоловіка окремо, бо він в Україні. І мені повернули 85 доларів))) і таке буває))
-
Чи важливо чиє ім'я вказано в money order? ( 18 річній дитини, якій робиться паспорт чи її матері)? Дякую за відповідь
-
Ні, ми всією родиною проходили медогляд повторно+ біометрію сплачували за родину, а потім ще доплачували за кожного дорослого окремо…
-
В Дії берете довідку в все, там паспорт не потрібен. Перекладаєте у перекладача сертифікованого і все
-
Головна умова а ГП, не можливість отримати ПР по іншим программам
-
Можна, але якщо буде програма по якій ви будете проходити, то вам по ГУмпрограмі реджекнуть.
-
Потрібно зробити доручення для України . Я в Оттаві . Хто може допомогти? Дякую
-
Хто робив щеплення ( якщо нема підтвердження укр) для працевлаштування в дитячі заклади? Чи покриває OHIP, бо мені сказали платити
-
23 роки це вже, ніби, не зможете, до 22
-
Віза не потрібна щоб з США повернутися в Канаду, в от щоб виїхати з Канади до Америки без візи не вийде.
-
Так кажуть указувати всіх дітей. Як мати батька та братів сестер
12 Jan 2024, 17:45
212102/462077
about a minute ago