PR CUAET
-
Як пояснити свій косяк у листі?)))
-
Ні, ми всією родиною проходили медогляд повторно+ біометрію сплачували за родину, а потім ще доплачували за кожного дорослого окремо…
-
Головна умова а ГП, не можливість отримати ПР по іншим программам
-
Можна, але якщо буде програма по якій ви будете проходити, то вам по ГУмпрограмі реджекнуть.
-
Потрібно зробити доручення для України . Я в Оттаві . Хто може допомогти? Дякую
-
23 роки це вже, ніби, не зможете, до 22
-
Віза не потрібна щоб з США повернутися в Канаду, в от щоб виїхати з Канади до Америки без візи не вийде.
-
Так кажуть указувати всіх дітей. Як мати батька та братів сестер
-
Доброго дня, поділіться будь-ласка досвідом як у вас було - для навчання дитини у школі у якому вигляді потрібна картка імунізації? Тобто чи достатньо на укр.мові, або ж потрібен переклад з нотаріальним засвідченням та апостилем? Або можливо має бути певного формату виписка? Заздалегідь вдячна за надану інфо☺️
-
Привіт,хто знає коли будуть наступні слоти в Торонто?
-
Добрый день ! Вчера были в консульстве в Торонто . У нас приняли сразу на 3 детей документы и сказали , что многодетным слоты ловить не нужно . Нужно написать им на имейл и они подберут для вас время ! Информация проверенная ! Возможно кому - то будет полезной !
-
Ви неправі. І я в курсі, що в gc key bg in progress є у всіх. Це зовсім інше і апдейт в трекері не має нічого спільного з gc key. Його отримують дуже рідко. Напевне *з того, що я з'ясувала) він свідчить про початок comprehensive security check у csis та cbsa, і в вас його її звичайно не було, якщо у вас за 7 днів закінчився бэкграунд чек.