PR CUAET
-
Ну ви говорили про те щоб маму саме на гуманітарну подавати, а не на нову програму.
-
Так, я вже зрозуміла, то як в манітобі той стрім з ознайомчим візитом. Тільки тут привязка до провінції- робота . Ну все логічно
-
В описі є. Якщо ми про тех стрім, то там потрібно мати job offer який по певних НОК та від компанії з певним NAICS
-
Job Offer таки треба мати. Але зареєструватися і податися можна технічно не будучи ще в Альберті Саме Тех Стрім, в тому числі працює для тих хто взагалі за кордоном, і вони вжи приїзжають зразу Прами
-
Залежить від того що після airbnb. В будь-якому випадку якщо у вас сумніви - можна дзвонити в CRA, вони проконсультують у вашій конкретній ситуації
-
Селф-емплойд можна зарахувати за досвід по FSW По СЕС впринципі можна пробувати, якщо досвід попадає під визначення CRA De-Facto Employee Але це не надто надійно
-
Залежить від професії прохідні бали 88-105, так щоб зразу і швидко 110+
-
Офер і набрати бали
-
Сам ПР після цього до 15ти місяців, але Українці зараз переважно в двічі швидше проскакуюьт
-
Чисто сам процес розгляду вашої заявки на ПНП
-
З витягом. О, дякую
-
Відправляли з витягом чи ні? Почитайте гілку про це
-
Доброго дня! Хто відправляв довідку про несудимість поштою у посольство, через який час прийшов лист? Третій тиждень пішов, то сумніваюся чи отримали
-
Має. Чим це нам допоможе?
-
Тут треба вже таблички на трассі - варнінг , мед кєбек😂
-
Нот со шуер - Кєбєк😂
-
Думаю airbnb на місяць-два не рахується, потрібен договір аренди
-
роботодавець має хотіти лишити) але думаю, що для українців винятки зроблять, бо якшо родичам без мови дають пр, то людям що тут 2 роки прожили (інколи хз як), то мають продовжити перміти, хоча б тим хто працював, бо фанатів сидіти на велфері і казати одночасно що він малий тут теж вистачає
-
Спасибо огромное!
-
У мене теж з витягом 2 тижні
12 Jan 2024, 17:45
21210/435869
4 minutes ago