PR CUAET
-
Скоро і ваша черга буде
-
Очікуйте ІтА протягом 48 годин
-
Дякую!
-
В реальности эти льготы для многодетных это не подачка, они наперед бронируют время и это время уже не включается когда выставляют слоты, то есть остальным будет ещё сложнее их словить. Они не бронируют в выходные или в не рабочие часы.
-
Можна мене напевно 😁 462 був score
-
Transportation(
-
Так це я знаю. А мед огляд?
-
Можно ссылку для подачи на продление WP,спасибо.
-
+ біометрія ще
-
Велике дякую. Бо я цілий ранок шукала і не розібралась де подивитись.)
-
Почитайте в чаті про умови, тут вже писали неодноразово. Головна умова неможливість подати по звичайним програмам - вік або хвороби.
-
Якщо ви підходите під певні критерії.
-
Якщо запросять
-
Ну так якщо ви військовозобов'язана, то звісно. Але ж чоловік вище пише, що чоловіки робили на своїх жінок, а потім коди тих жінок показували замість своїх (як я зрозуміла). І так 100% не працює.
-
Доброго дня, чи є хтось хто подавав на продовження ворк перміту перебуваючи по Cauet після 31.03.24? Якщо так, як саме робили? Подавали на новий ворк перміт та вказували що все ще підпадаєте під special measures?
-
Дякую велике, значить тоді все правильно)))
-
Я подала, які саме special measures маєте наувазі?
-
На новий ворк перміт - $255. Нещодавно подавала на доньку. Щодо візітор рекорд/стаді перміт - не знаю.
-
Зайдіть а кабінет свій IRCC, знизу буде щось накшталт “apply …… “ і виберіть подача на візу, ворк перміт і тд. Почнеться блок питань і в кінці вам видасть опції стосовно ваших відповідей, виберете WP. Потом буде блок з різними формами, які треба заповнити. Ось і все
-
Якщо у вас старий ворк перміт скоро закінчиться - то так. А якщо через півтора-два роки і за цей час ви отримаєте ПР, то нема сенсу заморочуватися заміною зараз. А одразу заміните після ПР.
12 Jan 2024, 17:45
212263/446538
2 minutes ago