PR CUAET
-
роботодавець має хотіти лишити) але думаю, що для українців винятки зроблять, бо якшо родичам без мови дають пр, то людям що тут 2 роки прожили (інколи хз як), то мають продовжити перміти, хоча б тим хто працював, бо фанатів сидіти на велфері і казати одночасно що він малий тут теж вистачає
-
Доброе утро. Я жду справки из Торонто о несудимости ( в Украине). С 11 октября, сегодня 22 ноября и вообще нет ответа нет привета(((( начинаю очень волноваться, может быть у кого-то была аналогичная ситуация? Сколько в среднем ждут справку. Спасибо огромное за ответ за ранее.
-
якщо кожен з батьків буде йти як основний аплікант зі своєю окремою заявою - то на кожного потрібно робити цю форму про відношення. Якщо один основной, а інший йде як член його сім'ї - то не обов'язково. Але я б робила на кожного. Наприклад, я буду відокремлювати 14літнього сина як окремого апліканта з родичем-сестрою. А я мати з їхнім батько - буде окрема аплікація. Бо якщо по якимось питанням до мене будуть затримки/відмови - то всі інші члени сім'ї теж зі мною "завісають".