PR CUAET
-
Я подала, які саме special measures маєте наувазі?
-
На новий ворк перміт - $255. Нещодавно подавала на доньку. Щодо візітор рекорд/стаді перміт - не знаю.
-
Зайдіть а кабінет свій IRCC, знизу буде щось накшталт “apply …… “ і виберіть подача на візу, ворк перміт і тд. Почнеться блок питань і в кінці вам видасть опції стосовно ваших відповідей, виберете WP. Потом буде блок з різними формами, які треба заповнити. Ось і все
-
Якщо у вас старий ворк перміт скоро закінчиться - то так. А якщо через півтора-два роки і за цей час ви отримаєте ПР, то нема сенсу заморочуватися заміною зараз. А одразу заміните після ПР.
-
В 2022
-
Коли ви приїхали в Канаду?
-
Доброго дня ! Можливо хтось вже робив і підкаже як це правильно робили. Ми подали на продолжения вору перміту , але не писали супровідного листа … Відповіді не має , але хочемо додати супровідний лист … Як це краще зробити , через коризову форму ?
-
Ну в мене ситуація що той перміт що є зараз закінчуєтся у 2025 році , я хочу спробувати отримати новий, та зрозуміти чи це взагалі можливо
-
До 31-го вказували посилання що українцям безкоштовно, але ж зараз цього немає якщо ви підпадаєте по 4.02.2024
-
Самі
-
Для Н&С (гуманітарна) і не тільки
-
То це стандартна подача без ніяких special measures
-
Ну обираєте як раніше, подача на новий опен ворк перміт і вказуєте що на підставі програми ircc , як було до 31.03.24 процедура? Чи щось інше треба обирати
-
Доброго дня! Є питання про фріланс. Як його правильно потім оформлювати при подачі декларації, якщо контрактів нема? Чи маю я тут щось типу ФОП відкривати, чи реєструвати на себе фірму? Бо я читала в них на сайті, що то треба ніби якщо дохід більше 30 000.
-
Так але якщо там обирати загальні підстави то виводить на visitor record а не ворк перміт
-
Так, єдине можуть знадобитись ще пейстаби, якщо вони захочуть подивитись усі за 12 місяців) але зазвичай тільки референс від минулого роботодавця
-
Это нужно где то указывать в аппликации ?
-
Доброго дня, якщо я використовую досвід з 2 різних компаній для АОС то із попередньої тільки референс, а із нової все включаючи декларацію вірно?
-
Дякую
-
Хто отримав ПР з продовженим паспортом, поділіться, будь ласка, досвідом
12 Jan 2024, 17:45
212279/453237
3 minutes ago