PR CUAET
-
Вітаю!! Ми були в 1 вибірці 🥹 тільки ви з PnP, а я по прямій ЕЕ Скоро сподіваюсь теж зашерити 🤗
-
Они в Киеве? А для справки о несудимости надо ж акредитованный переводчик в Канаде?
-
Привіт! Хочемо податись на візу в США. Але в нас було дві відмови то ж трохи переживаємо. Підкажіть як зараз загалом ситуація з візами в 🇺🇸 b1/b2 дають, чи більше відмов? Ми зараз в Європі
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо закінчується термін дії українського закордонного паспорту, разом із ним віза та ворк перміт CUAET. При подачі на PR з гуманітарної програми H&C можна залишатися легально на території Канади і продовжувати працювати поки чекаєш рішення? Квебек. Дякую!
-
Дякую велике🙏Це вони зараз на виїзді Монреалі виходить
-
Супер. Дякую.
-
Почему заявка не онлайн?
-
За бажанням (бо наразі такої вимоги немає)
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо закінчується термін дії українського закордонного паспорту, разом із ним віза та ворк перміт CUAET. При подачі на PR з гуманітарної програми H&C можна залишатися легально на території Канади і продовжувати працювати поки чекаєш рішення? Квебек. Дякую!
-
Мабуть у гілці про фед етап)
-
Привіт! Підкажіть чи дають зараз безкоштовну страхівку по ю4ю. Особливо цікаво за дітей. Так як у нас 1 річна дитина.
-
А где чек лист на фед.уровень?
-
Доброго дня! Що потрібно для вступу до школи у Канаді (торонто) В Україні хлопець закінчив 9 клас. Порекомендуйте школи. Дякую
-
Чи потрібно робити апостиль?
-
Да , я вроде не писала что это подачка . Естественно они бронируют время на рабочие часы в консульстве . Просто , мы например не знали , что можно не ловить слоты 😄. Поэтому я и написала об этом , здесь в чате тоже много семей многодетных , которые не могут поймать слоты .
-
Треба продовжувати паспорт, без нього ні ворк перміт, ні хелс карту, ні вод права не продовжать
-
Капець відпадає що офіс якось чоловіка🤣
-
Добрий день! Підскажіть, чи можу я зробити settlement plan якщо в мене вже є 1560 годин, а рік стажу буде в наступному місяці?
-
Я чекав останнього відвідувача в консульстві і тільки тоді мене прийняли по пільговій категорії (інвалідність)
-
Продовжіть старий
12 Jan 2024, 17:45
212318/434298
about a minute ago