PR CUAET
-
Привіт! Підкажіть чи дають зараз безкоштовну страхівку по ю4ю. Особливо цікаво за дітей. Так як у нас 1 річна дитина.
-
А где чек лист на фед.уровень?
-
Доброго дня! Що потрібно для вступу до школи у Канаді (торонто) В Україні хлопець закінчив 9 клас. Порекомендуйте школи. Дякую
-
Чи потрібно робити апостиль?
-
Да , я вроде не писала что это подачка . Естественно они бронируют время на рабочие часы в консульстве . Просто , мы например не знали , что можно не ловить слоты 😄. Поэтому я и написала об этом , здесь в чате тоже много семей многодетных , которые не могут поймать слоты .
-
Треба продовжувати паспорт, без нього ні ворк перміт, ні хелс карту, ні вод права не продовжать
-
Капець відпадає що офіс якось чоловіка🤣
-
Добрий день! Підскажіть, чи можу я зробити settlement plan якщо в мене вже є 1560 годин, а рік стажу буде в наступному місяці?
-
Я чекав останнього відвідувача в консульстві і тільки тоді мене прийняли по пільговій категорії (інвалідність)
-
Продовжіть старий
-
Ви коли скинете, вам ваш куратор підкаже якщо щось не так, просто напишіть йому/їй , що треба на пр
-
Доброго дня,в кого є список документів для подачі на новий закордонний паспорт для дитини?
-
І можна було все зробити в акробаті і не друкувати)
-
В вас вже стоїть там де треба одиниця
-
Сьогодні, ще раз дзвонили в IRCC, заповнили портали 1-2, говорили що все вони отримали, дзвонимо ще через два тижні, після того як заповнили знову портал 1 І сьогодні вони кажуть, що не бачать документів на головного апліканта Це що якийсь прикол, в когось таке було?
-
Пишіть куратору, вони все допоможуть. Це ж їх робота відповідати на всі ваші питання
-
19 червня? )
-
Це ви про паспорт? То я подалась на новий. Продовжити паспорт я можу тільки за 2 місяця до його закінчення
-
Вітаю . На сайті є вся інформація toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta
-
Це ми з вами , напевно , бачились. Ще дівчина з Ванкувера про ведмедів розказувала
12 Jan 2024, 17:45
212328/429854
4 minutes ago