PR CUAET
-
Тоді не з вами. З нами також чоловік з інвалідністю чекав до останнього.
-
А яких саме документів не бачать? У нас така сама ситуація, але ще не дзвонила їм, можливо в нас теж щось з документами..
-
Yana перенесено Гілка Хронологія для хронології, а не питань
-
8-10 тижнів пишуть, теж цікаво
-
Так, я шукала і знайшла у своєму кабінеті IRCC. Вже все заповнила і відправила, цікаво що буде)
-
ви з якого міста?
-
Я все одно не зрозуміла як заповнити ту форму, теж отримала такого листа. У формі питається номер аплікації обов‘язково, невже треба шукати той номер ?
-
Насколько я знаю не обязательно.
-
Та у всіх же своя ситуація, я наприклад хотіла дізнатися як дізнатись чи отримали вони мої документи для подовження і чи все ок ..
-
Но для этого надо иметь действующий загранпаспорт?
-
Зайди в Application Status Tracker, перейди в View application history, правий клік мишки на сторінці і вибери Inspect, перейди у вкладку Console и знайдеш там свій обєкт (right click > inspect > console > Object > relations > 0 чи 1 > history), далі на вкладці history можна побачити всі статуси і коди аплікації, типу як на скріншоті, подивись чи там є Security в actStatus 17 - 17 означає in progress, 33 означає completed
-
Думаю,заново подать заявку
-
Вчора ввечорі були на листопад 2026 два дні
-
Дякую)
-
Мені треба зарахувати звідти всього місяць, та й пейстаби є
-
Для того, щоб податися на новий ворк перміт, потрібно мати діючий паспорт Є певні виключення для біженців
-
ну тобто то в цілому нормальна практика коли клієнт може не мати доступу? я просто не знаю як воно повинно бути, але якщо це нормально, тоді окей)
-
Дякую
-
Калгари
-
А у вас профайл давно створений? Бо вказаний тай брейк липень 2023, то чи вас якраз «захопило»?
12 Jan 2024, 17:45
212388/438613
7 minutes ago