PR CUAET
-
Доброго дня всім, не підскажете як замовляти в польші довідку про несудимість, з перекладом потрібно чи без, буду безмежно вдячний за інформацію
-
Дякую
-
@OstapBosak що скажете? В вас точно ж досвід
-
Если сейчас все многодетные пройдут то остальные вообще не смогут попасть. К счастью, в Эдмонтоне нет таких льгот и все в равных условиях ловят слоты. Поэтому там и легче словить слот. Ещё согласен за инвалидов, но многодетные наоборот занимают дольше времени чем остальные
-
То це рік тому, і це як я розумію стосується найнижчого балу
-
Почитайте тут t.me/prcuaet/39954/176148 Про tie breaking rule
-
Я сама створила ЕЕ профайл. Коли почала кооперацію з імміграційним консультантом, після підписання форм, він забрав мій ЕЕ профайл у свій аккаунт. Тобто я тепер не маю доступу до свого ЕЕ профайлу. Він у імміграційного консультанта. Остап одразу про це попередив)
-
Доброго дня питання стосовно освіти. Я вчився 9 років у школі. Потім 4 роки в коледжі. WES евалюював мої 4 роки коледжу як 3 канадських. Що мені вказувати в заявці? Elementary - 3 High school - 7/5 ? College - 3/2/1 ? Якщо вказати що я був в старшій школі всього 5 років виглядає так що я не закінчив її. Але якщо вказати 7 то по перше я був у коледжі, а не в школі в тей час, а по друге доведеться вказати коледж всього рік і це виглядає дивно на фоні евалюації WES де пише 3 роки. Також не зрозуміло як рахувати коледж, як 4 роки що було насправді чи як 3 роки що евалюював WES? Всім дякую за відповіді!
-
Це не стосується виключно українців, я теж таке чула, що якщо приходить Background verification status has been updated to In progress саме в трекері, то ти "щасливчик", який потрапив на comprehensive security screening, яке часто займає багато місяців або навіть більше року