PR CUAET
-
Доброе утро. Я жду справки из Торонто о несудимости ( в Украине). С 11 октября, сегодня 22 ноября и вообще нет ответа нет привета(((( начинаю очень волноваться, может быть у кого-то была аналогичная ситуация? Сколько в среднем ждут справку. Спасибо огромное за ответ за ранее.
-
якщо кожен з батьків буде йти як основний аплікант зі своєю окремою заявою - то на кожного потрібно робити цю форму про відношення. Якщо один основной, а інший йде як член його сім'ї - то не обов'язково. Але я б робила на кожного. Наприклад, я буду відокремлювати 14літнього сина як окремого апліканта з родичем-сестрою. А я мати з їхнім батько - буде окрема аплікація. Бо якщо по якимось питанням до мене будуть затримки/відмови - то всі інші члени сім'ї теж зі мною "завісають".
-
Ми теж так думаємо! Дуже дякую за відповідь!
-
Доброго ранку! Якщо свідоцтво про народження жителя Канади ( тобто рідний брат мого чоловіка) знаходиться в Україні, як поступити краще в цій ситуації, відправляти цей документ курєрською службою до Канади чи достатньо зробити скан і перевести у ліцензійного переводчика?!
-
Мусе щось бути може приписане має?.
-
ось ще, цікаво-цікаво, може все не так як думав A work permit indicates a temporary stay in Canada, but is not conclusive for determining residency for tax purposes. The residency status of each individual is reviewed independently, on an annual basis, and is based on the facts and information made available to the CRA at the time of an audit. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/film-media-tax-credits/residency-status-determination.html