PR CUAET
-
То це рік тому, і це як я розумію стосується найнижчого балу
-
Почитайте тут t.me/prcuaet/39954/176148 Про tie breaking rule
-
Я сама створила ЕЕ профайл. Коли почала кооперацію з імміграційним консультантом, після підписання форм, він забрав мій ЕЕ профайл у свій аккаунт. Тобто я тепер не маю доступу до свого ЕЕ профайлу. Він у імміграційного консультанта. Остап одразу про це попередив)
-
Доброго дня питання стосовно освіти. Я вчився 9 років у школі. Потім 4 роки в коледжі. WES евалюював мої 4 роки коледжу як 3 канадських. Що мені вказувати в заявці? Elementary - 3 High school - 7/5 ? College - 3/2/1 ? Якщо вказати що я був в старшій школі всього 5 років виглядає так що я не закінчив її. Але якщо вказати 7 то по перше я був у коледжі, а не в школі в тей час, а по друге доведеться вказати коледж всього рік і це виглядає дивно на фоні евалюації WES де пише 3 роки. Також не зрозуміло як рахувати коледж, як 4 роки що було насправді чи як 3 роки що евалюював WES? Всім дякую за відповіді!
-
Це не стосується виключно українців, я теж таке чула, що якщо приходить Background verification status has been updated to In progress саме в трекері, то ти "щасливчик", який потрапив на comprehensive security screening, яке часто займає багато місяців або навіть більше року
-
Ребята , не буду дискутировать , я поделилась новостью для тех , кому это актуально ! Мы с мужем тоже ловили слоты , и пришли в назначенный час ! А нам сказали , что мы могли не ловить слоты ! Не знаю когда они ввели эти правила , так как в марте еще этого не было !!!
-
Вітаю. Підскажіть будь-ласка хтось подавався нещодавно на новий паспорт в Торонто? Треба заздалегідь купувати Money Order чи там на місті можно його оплатити карткою?
-
Доброго дня питання стосовно освіти. Я вчився 9 років у школі. Потім 4 роки в коледжі. WES евалюював мої 4 роки коледжу як 3 канадських. Що мені вказувати в заявці? Elementary - 3 High school - 7/5 ? College - 3/2/1 ? Якщо вказати що я був в старшій школі всього 5 років виглядає так що я не закінчив її. Але якщо вказати 7 то по перше я був у коледжі, а не в школі в тей час, а по друге доведеться вказати коледж всього рік і це виглядає дивно на фоні евалюації WES де пише 3 роки. Також не зрозуміло як рахувати коледж, як 4 роки що було насправді чи як 3 роки що евалюював WES? Всім дякую за відповіді!
-
Про Україну мова не йде