PR CUAET
-
Це не стосується виключно українців, я теж таке чула, що якщо приходить Background verification status has been updated to In progress саме в трекері, то ти "щасливчик", який потрапив на comprehensive security screening, яке часто займає багато місяців або навіть більше року
-
Ребята , не буду дискутировать , я поделилась новостью для тех , кому это актуально ! Мы с мужем тоже ловили слоты , и пришли в назначенный час ! А нам сказали , что мы могли не ловить слоты ! Не знаю когда они ввели эти правила , так как в марте еще этого не было !!!
-
Вітаю. Підскажіть будь-ласка хтось подавався нещодавно на новий паспорт в Торонто? Треба заздалегідь купувати Money Order чи там на місті можно його оплатити карткою?
-
Доброго дня питання стосовно освіти. Я вчився 9 років у школі. Потім 4 роки в коледжі. WES евалюював мої 4 роки коледжу як 3 канадських. Що мені вказувати в заявці? Elementary - 3 High school - 7/5 ? College - 3/2/1 ? Якщо вказати що я був в старшій школі всього 5 років виглядає так що я не закінчив її. Але якщо вказати 7 то по перше я був у коледжі, а не в школі в тей час, а по друге доведеться вказати коледж всього рік і це виглядає дивно на фоні евалюації WES де пише 3 роки. Також не зрозуміло як рахувати коледж, як 4 роки що було насправді чи як 3 роки що евалюював WES? Всім дякую за відповіді!
-
Про Україну мова не йде
-
Я інвалід, але дуже довго добивалася слоту від консульства, нарешті мені відповіли щодо слоту, назначили час, але в кабінет зашла аж через 4,5 години після назначеного мені часу Це ще в березні я намагалася дістати відповідь з приводу слоту інваліду. (Едмонтон)
-
Це залежить від програми і порталу. Коли ідемо по ЕЕ, то в нас свій портал до якого у вас на жаль немає доступу. Проте якщо є якісь проблеми, ви завжди можете відізвати свій портал назад до себе від представника. В інтернеті є хороші відео по цій процедурі. По ПР Порталу наприклад, у вас буде доступ з правами view. І ви зможете все перевірити і потім ви мусите підписати декларацію що все заповнено правильно. По тимчасових статусах, все подаємо з свого професійного порталу і так також немає зовнішнього доступу. Якщо хочете щось перевірити чи для себе знати - просіть в консультанта скріни. Ну і заявки які вже подані і мають AOR можна також відслідковувати в трекері.
-
Elementary/primary - це наша початкова школа, в когось буде 3 класи, в когось 4 Secondary- це наша середня школа - 5-9 клас /high - це наші 10-11 клас. От і рахуйте. В вашому випадку ви мабуть за рік пройшли 10 і 11 клас в коледжі, тому буде в сумі 6 років. Коледж я би назвала post secondary education. - тут буде 3 роки (бо один пішов на 10-11 клас)
-
І ще не прийшов eCOPR?