PR CUAET
-
Так, але головне, щоб вона не була меншою за мінімальну після зміни
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Secondary school diploma and diploma (3 years) Це те що вони вказали. І в назві навчального закладу коледж тому я і думаю що краще туди вказати. Я так і не зрозумів типу вони порахували тільки диплом 3 роки, а рік як школу чи це все разом 3 рок.
-
Підскажіть будь ласка, чи можно подаватися по цій програмі, якщо родич отримав на днях PR? Чи це тільки для тих, хто мав PR до якоїсь конкретної дати? Заздалегідь дякую
-
Вот это странно. С апреля всем кому приходило одобрение давали на новых три года. А вы при заполнении заявки указывали новые сроки?
-
Мы чекаємо з 19 червня, а між порталами 2 місяці очікування. Офіс Монреаль.
-
А паспорт скільки дійсний?
-
Якщо офіс Монреаль, то там у них черга йде по expiry date of copr У вас яка дата там ?
-
А у вас какая ситуация, продлили ВП?
-
Я авторизувалася через приват 24.
-
В трекері подивіться , яка дата закінчення copr
-
Вибачте трошки не розумію про що ви. У нас PNP Skills Worker...подавалися 11 грудня. А справу почали розглядати в березні.
-
Воно то так, але якщо вони не бачать документів, от це вже не зрозуміло чому так((
-
І мені можна?
-
Если ваш родственник получил PR по другой программе, то можете подаваться смело, но ваши родственные связи должны соответствовать требованиям программы
-
Вони ще так прислали листа, як ніби то нагадують нам, щоб дати відповідь, дурня якась(
-
Дякую
-
Спасибо
-
Подача 30 листопада. Сьогодні запит на біометрію 😀
-
До 2033
12 Jan 2024, 17:45
212465/452251
3 minutes ago