PR CUAET
-
Я авторизувалася через приват 24.
-
В трекері подивіться , яка дата закінчення copr
-
Вибачте трошки не розумію про що ви. У нас PNP Skills Worker...подавалися 11 грудня. А справу почали розглядати в березні.
-
Воно то так, але якщо вони не бачать документів, от це вже не зрозуміло чому так((
-
І мені можна?
-
Если ваш родственник получил PR по другой программе, то можете подаваться смело, но ваши родственные связи должны соответствовать требованиям программы
-
Вони ще так прислали листа, як ніби то нагадують нам, щоб дати відповідь, дурня якась(
-
Дякую
-
Спасибо
-
Подача 30 листопада. Сьогодні запит на біометрію 😀
-
До 2033
-
Ну логічно то так, але прислали ще раз портал 1
-
Доброго дня, підкажіть чи справді по середам часи видачі документів/довідок інші ніж зазвичай? На сайті написано інші, після 16:30..але мені сказали приїжджати 17 числа як зазвичай після обіду для того щоб забрати довідку.. я не звернула увагу а вдома подивилась і тепер думаю як правильно їхати 🙈 (Консульство в Торонто)
-
Да, мы получили месяц назад и уже подали брата
-
Дивно, бо вони ж типу на основі цієї відповіді робили Портал 2, якщо я правильно розумію процес І що вам сказали, повторно надсилати відповідь на Портал 1?
-
Ви копії робили кольорові чи чорно білі? Дякую
-
Вони не бачать відповід, на портал 1, головного апліканта(
-
навіть якщо це Express Entry?
-
Насправді вони зобов'язани хоча б на 3 роки від мого приїзду до Канади надати
-
Тоді, якщо в неї ворк перміт до тієї ж дати, і ви не вказали UKRAINE2022, вони просто розглянули вас як депендента, давши ті ж терміни, що і в дружини чи мами (кого ви саме вказали)
12 Jan 2024, 17:45
212474/452251
3 minutes ago