PR CUAET
-
Так, я потім додав
-
Ну то я не знав що про дружину не треба було писати
-
Не зобов'язані. Написано UP to 3 years
-
Якщо там не було UKRAINE2022, вони просто провтикали і не розглядали Вас як куаетівця. Тож дали на загальних підставах. А загальні підстави не передбачають 3 роки, а лише на термін перміту основного апліканта
-
Поки що ніхто начебто не писав про результати. Мабуть, ще зарано.
-
Цікаво, комусь переглядали рішення, чи це ще зарано
-
Вот и я думаю, что могли не увидеть письмо из кризисной формы.
-
А у когось є зараз драфт заявки на сайті? У вас виходить зайти в саму заявку чи видає помилку?
-
Я одновременно подал на новый син на себя и жену онлайн, мне пришёл через пару дней, а потом на почту. Жене уже ждём более 3х недель. Что делать? Позвонили через 10 бизнес дней, как указано, сказали ждите 20 дней.
-
Це залежить від міста де ви працюєте. Як я зрозуміла, то в Калгарі у всіх мають бути ліцензії.
-
Дякую, тобто не підписувати
-
Копируете текст и вставляете туда данные и так по каждому члену семьи , кто подан на пр
-
Моя черга писати: Подання 28.10.2023, біо - 6 грудня, медицину зарахували стару - 25 листопада , відповідає вимогам програми-05.03.2024, відповіли 08.03.2024, 25.03.2024 - лист що документи додані до файлу . 2 липня - в кабінеті final decision, 4 липня- портал 1. Питання : на портал 1 відповідати email з підписом , тобто набрати листа , роздрукувати, підписати та відсканувати. Чи просто email?
-
Ми нічого не додавали,ніякого листа, чоловік нещодавно отримав WP ще на 3 роки
-
По-трохи добираються до 23.03. Я про eligible letter. Саме по ньому відслідковую час, коли прийде портал 1. У всіх +- 4 місяці.
-
І мені будь-ласка якщо можна. Дякую!
-
Так, ми можемо в цьому допомогти
-
А когда он подавал заявку и когда ответ про продление пришел
-
А вы подавали один новый паспорт или оба вместе со старым? Ещё вопрос это была заявка одинарная или семейная?
-
доброго дня! хто вже подавався по возєднанню через братів сестер, є декілька питань. буду дуже вдячна за відповідь 🙃
12 Jan 2024, 17:45
212506/451834
less than a minute ago