PR CUAET
-
А что вы писали им
-
В нас це і був на ПР, коПР отримали в березні 2022. Але і за візу, і за біометрію платили, і нічого не повернулось, вже і українська картка з якої платили недійсна. 🤷♀️ Напевно повернення не стосується ПР аплікацій
-
Я так розумію для цього потрібен стаді перміт. Мені таке саме прийшло
-
Без нього краще нічого не грузіть
-
Дочекайтеся аплікейшн намбер
-
Не стосується думаю Нам казали що будуть повертати на протязі першого року війни, но щось пішло не так Напевно тільки дійшли в них руки до цього
-
Підкажіть, будь ласка, хочу додати свідоцтво дитини про народження до заяви через Webform, і там треба заповнити application number. В мене його немає ще. Що треба там написати тоді в application number?
-
Кто знает если обновил резерв + и пришел QR код то теперь можно будет с ним податься на новый паспорт или продлить старый
-
Ніхто не повнить чи знає, money order після сплати дають чек чи ще щось для консульства? Минулого тижня була в Оттаві, а це найшла чек з сплати, от голову ломаю віддала консульство чи ні🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Просто дивно що вони не вказали що там один рік школи, а вказали саме диплому як 3. Просто для мене це виглядає начебто 3 роки все разом якщо перевести на канадські стандарти
-
🤞🤞🤞🤞🤞
-
Мабуть, вони базували своє рішення на вивчених за цей час предметах. Тобто, 3 роки ви вчили те, що є above High School level
-
Пишуть, що вже розглядають середину березня. Якщо кількість подач зменшилась після нового правила з employer declaration, та без розгляду українців без черги, можливо нас травневих вже за місяць почнуть розглядати 🤞
-
О, 2 місяці тому було шось біля 500 днів
-
Скоріше за все так. Моя теорія не правильна 😉 Люди пишуть, що отримали, не залежно від руху чи його відсутності по аплікації. Може вам ще прийде. Якщо картка протермінована - це не страшно. Головне, щоб рахунок не був закритий. У нас теж була вже не дійсна але в банку пояснили, що вона автоматично продовжена на час війни. Єдине, що з протерміновані не можна фізично зняти гроші в Канаді але перекинути на іншу можна. Саме так ми і робили.
-
Ми отримали, але подовжений у дитини. Чула, що у основного заявника не можна з подовженим паспортом
-
Я… гражданин Украины подал заявку на WP (#апликации, UCI…). дата… по пост Куает мерам 165 дней назад. Я еще не получил решение хотя на вашем сайте указано 99 дней. Это создает неудобство для меня и моей семьи. Учитывая это, рассмотрите пожалуйста мое заявление. С Уважением…
-
Нашому синові, який платив за сестру у 22 ому, теж повернули десь місяць тому.
-
Підкажіть будьласка чи вийшла в когось менша сума на дитячі, бо три місяці отримувала по 1140, а сьогодні показує що тільки 731 на дві дитини, дивно чому так?
-
Підкажіть будь ласка хтось їде завтра в консульство в Едмонтон?
12 Jan 2024, 17:45
Post 212736 of 396716
less than a minute ago