PR CUAET
-
На основании поданной декларации за 2023 , по вашему доходу , такая сумма получилась
-
Якщо не за всі гроші світу, то тільки в Україні шукати віддалено репетитора або школу. Тут я вже цікавилася про курси - в районі 350-400 долларів навчання на курсах французької, за 2,5-3 три тижні в середньому. Є ще шанс потрапити на фінансовані урядом курси для емігрантів французької, але там довгий вейтінг ліст + довго навчатися треба, щоб отримати хоч якийсь нормальний рівень
-
Пишите, хуже не будет. А когда вы подались?
-
Я і не писала, що це якось повʼязано з подачею на ПР, просто брат подумав, що це за мамину аплікацію повернули кошти і почав хвилюватися що з маминою аплікацією щось не так. Бо він платив за нашу візу, тож на його картку гроші і повернулися.
-
Ну на самом деле это ведь тоже неплохой support )
-
Є різні онлайн-школи в Україні. Я плачу $150 в місяць.
-
Спасибо, возможно и мне следует будет скоро написать)
-
Так, зараз вже швидше
-
так, знаю. 6-9 місяців очікування тільки щоб потрапити на А0-А1-А2. за цей час при наявності мотивації, вчителя та рутинного навчання вже можна до B1 доковиляти, а вони тільки групу виділять якщо пощастить 🤷♀️
-
Подались 24.01 …. В кризисную форму написали 24.06 примерно тоже что и вы…. Тишина….🤦♀️
-
Підкажіть які курси в Україні?
-
Я брала також тільки текст довіреності української і нотаріус підписав не читаючи , сказав мені все одно що у Вас там написано . Потім відправила на апостіль , все пройшло 👌
-
Я з кінця лютого в черзі на такі державні курси)) Тож психанула й почала вчитися в Україні
-
Так звісно, просто є різниця, дякую вам за відповідь)
-
Дякую
-
А почему 🤡 убрали с реакций?)))
-
У мене вийшло менше на 100$. Було 1500 стало 1400, але звісно це тому що у 2023 чоловік вже більше працював ніж у 2022 тому так
-
Всім привіт, нещодавно отримав AOR + запит на біометрію. Таке питання, ADR, якщо є, теж приходить на електронну пошту? Дякую.
-
Вижу что многие пишут спустя время, смысла нет писать в форму если только что подал заявку? Идея в том чтобы они увидели точно эту форму до финального рассмотрения апликации и приняли во внимание
-
В конце марта, поэтому пока ещё жду
12 Jan 2024, 17:45
212758/450239
2 minutes ago