PR CUAET
-
Подались 24.01 …. В кризисную форму написали 24.06 примерно тоже что и вы…. Тишина….🤦♀️
-
Підкажіть які курси в Україні?
-
Я брала також тільки текст довіреності української і нотаріус підписав не читаючи , сказав мені все одно що у Вас там написано . Потім відправила на апостіль , все пройшло 👌
-
Я з кінця лютого в черзі на такі державні курси)) Тож психанула й почала вчитися в Україні
-
Так звісно, просто є різниця, дякую вам за відповідь)
-
Дякую
-
А почему 🤡 убрали с реакций?)))
-
У мене вийшло менше на 100$. Було 1500 стало 1400, але звісно це тому що у 2023 чоловік вже більше працював ніж у 2022 тому так
-
Всім привіт, нещодавно отримав AOR + запит на біометрію. Таке питання, ADR, якщо є, теж приходить на електронну пошту? Дякую.
-
Вижу что многие пишут спустя время, смысла нет писать в форму если только что подал заявку? Идея в том чтобы они увидели точно эту форму до финального рассмотрения апликации и приняли во внимание
-
В конце марта, поэтому пока ещё жду
-
В мене 6 Квітня зарахували медікал і все заглохло 🙏
-
Хто цікавився з приводу паузи в виготовлення паспортів в квітні. Відповідь з консульства. 🤷🏻♀️
-
Тепер начебто зрозуміло чому настільки менше, ми працюємо обоє, може це також впливає, скажіть будьласка ви також працюєте чи тільки чоловік?
-
Чи хтось їде 10 липня з Монреаля в Оттаву? У мене зустріч о 13.00. Якщо є 1 місце, візьміть, будь ласка 😊
-
Смысл писать есть когда сроки сильно превышают заявленные на их сайте, я так считаю. Наберитесь терпения и будет вам счастье)
-
Все заполняют эту форму если вы подаетесь семьей то все кто 18+ подписывают
-
Є таке враження що вони щараз тягнуть з еліджибиті для жовтневих аплікацій до роздачі усіх порталів,а потім дадуть еліджибиті а портали вже за 4 місяці
-
Это если вы подаетесь через консультанта тогда надо эта форма что ваши интересы кто-то представляет
-
💼 ОНТАРІО ПРИГОТУВАТИСЯ, ПОЛЕГШЕННЯ В ІММІГРАЦІЇ. ОНОВЛЕННЯ Employer Job offer in demand | IMMIGRATION ‼️🔴ВЖЕ В ЦЮ СУБОТУ - ПРИЄДНУЙТЕСЬ ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 6 липня 2024 року ⏰ Час - 10 AM TORONTO TIME 🎬 ПОСИЛАННЯ - www.youtube.com/live/ZEDkQHteEZw 🔷 ДОСВІД РОБОТИ 9 МІСЯЦІВ; 🔷 НИЗЬКИЙ РІВЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ ЧИ ФРАНЗУЗЬКОЇ МОВИ; 🔷 І БАГАТО ІНШОГО. 🎙 Speaker : Дарія Грабчук ліцензований імміграційним експерт ONTARIO (CANADA) 💙FACEBOOK - www.facebook.com/share/XzDgaRAuoM3bFS7n/?mibextid=WC7FNe 💛INSTAGRAM - www.instagram.com/p/C9Apq6RRRNf/?igsh=MW56MzRobDl1NDE0dw==
12 Jan 2024, 17:45
212767/445547
15 minutes ago