PR CUAET
-
Хто цікавився з приводу паузи в виготовлення паспортів в квітні. Відповідь з консульства. 🤷🏻♀️
-
Тепер начебто зрозуміло чому настільки менше, ми працюємо обоє, може це також впливає, скажіть будьласка ви також працюєте чи тільки чоловік?
-
Чи хтось їде 10 липня з Монреаля в Оттаву? У мене зустріч о 13.00. Якщо є 1 місце, візьміть, будь ласка 😊
-
Смысл писать есть когда сроки сильно превышают заявленные на их сайте, я так считаю. Наберитесь терпения и будет вам счастье)
-
Все заполняют эту форму если вы подаетесь семьей то все кто 18+ подписывают
-
Є таке враження що вони щараз тягнуть з еліджибиті для жовтневих аплікацій до роздачі усіх порталів,а потім дадуть еліджибиті а портали вже за 4 місяці
-
Это если вы подаетесь через консультанта тогда надо эта форма что ваши интересы кто-то представляет
-
💼 ОНТАРІО ПРИГОТУВАТИСЯ, ПОЛЕГШЕННЯ В ІММІГРАЦІЇ. ОНОВЛЕННЯ Employer Job offer in demand | IMMIGRATION ‼️🔴ВЖЕ В ЦЮ СУБОТУ - ПРИЄДНУЙТЕСЬ ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 6 липня 2024 року ⏰ Час - 10 AM TORONTO TIME 🎬 ПОСИЛАННЯ - www.youtube.com/live/ZEDkQHteEZw 🔷 ДОСВІД РОБОТИ 9 МІСЯЦІВ; 🔷 НИЗЬКИЙ РІВЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ ЧИ ФРАНЗУЗЬКОЇ МОВИ; 🔷 І БАГАТО ІНШОГО. 🎙 Speaker : Дарія Грабчук ліцензований імміграційним експерт ONTARIO (CANADA) 💙FACEBOOK - www.facebook.com/share/XzDgaRAuoM3bFS7n/?mibextid=WC7FNe 💛INSTAGRAM - www.instagram.com/p/C9Apq6RRRNf/?igsh=MW56MzRobDl1NDE0dw==
-
Ну, тож я вже на А2. А то би досі сиділа, чекала.
-
💼 ОНТАРІО ПРИГОТУВАТИСЯ, ПОЛЕГШЕННЯ В ІММІГРАЦІЇ. ОНОВЛЕННЯ Employer Job offer in demand | IMMIGRATION ‼️🔴ВЖЕ В ЦЮ СУБОТУ - ПРИЄДНУЙТЕСЬ ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 6 липня 2024 року ⏰ Час - 10 AM TORONTO TIME 🎬 ПОСИЛАННЯ - www.youtube.com/live/ZEDkQHteEZw 🔷 ДОСВІД РОБОТИ 9 МІСЯЦІВ; 🔷 НИЗЬКИЙ РІВЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ ЧИ ФРАНЗУЗЬКОЇ МОВИ; 🔷 І БАГАТО ІНШОГО. 🎙 Speaker : Дарія Грабчук ліцензований імміграційним експерт ONTARIO (CANADA) 💙FACEBOOK - www.facebook.com/share/XzDgaRAuoM3bFS7n/?mibextid=WC7FNe 💛INSTAGRAM - www.instagram.com/p/C9Apq6RRRNf/?igsh=MW56MzRobDl1NDE0dw==
-
Дякую зрозуміла
-
Там человек спрашивал по документам по АОС сколько паспортов подавать, чек лист по АОС есть в закрепленных! а на федеральный уровень уже после номинации когда зарегестрируетесь на портале ircc уже будет чек лист для следующего этапа в вашем кабинете
-
Тепер зрозуміло, дякую за відповідь)
-
А може і нічого не буде 😂 Що попало короче
-
Там залежить від загального доходу сім'ї. Якщо, наприклад, у вас працює один чоловік, але отримує $300 тис на рік, то допомогу не платитимуть. А якщо працюєте удвох, але отримуєте, наприклад $50 тис на рік на двох, то допомога буде. Розмір допомоги залежить від доходу
-
Може вересень А далі одна невідомість
-
Маю надію що до кінця літа має бути еліджібіті
-
Думаєте між еліджібіті і порталом десь 4 місяці? Мені в жовтні треба виїхати на 3 дні по роботі Я чекаю еліджібіті І думаю що встигну ж звичайно, але якось ризиковано Діти залишаються в Канаді 🥲
-
Написала Вам у приват
-
Ми вписували самий перший по якому і подавались на роботу(він ще дійсний) , а новий продовжений що прийшов приклали в одному файлі і все
12 Jan 2024, 17:45
212779/445793
4 minutes ago