PR CUAET
-
Написала Вам у приват
-
Ми вписували самий перший по якому і подавались на роботу(він ще дійсний) , а новий продовжений що прийшов приклали в одному файлі і все
-
Спасибо большое
-
Дякую, вже купила Money order
-
Я не працюю, чоловік на мінімалку працював, дітей 2 Але ц нас ще + Онтаріо бенефіси додається до загальної
-
Дякую
-
Ні. То для вас. Їм тільки order
-
Сьогодні купувала Money order для консульства , а для мене дали чек що я купувала його. Віддавати треба тільки Money order для консульства.
-
А що є А0 ? А то я оплатила А1.1 1.2. та 1.3 ...а тепер думаю чи будуть там алфавіту вчити 😂
-
Можете кинути цю форму яку заповнити ? Military . Дякую
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка де і як саме створити кабінет до подачі на ГП І після того як створив кабінет можна собі там заповнювати всі заявки і прикріплювати все що є? І якщо вийти і потім знову зайти то всі дані які завантажені збережуться ? Дякую
-
Можливо хто підкаже, отримувала з квітня CCB, сьогодні зайшла в CRA account і виплата на липень пише 0. (Виплата не передбачена)
-
Тобто якщо людина одна подається, то цю форму не заповнювати, вірно?
-
Так, роботодавець має бути зареєстрований в SINP
-
Буду надіятись що я щось дала🤣 а то взагалі в голові як в тумані
-
Ага, понятно, дякую за відповідь)
-
Может кто то подскажет для чего этот номер присылает работодатель?
-
Добре Віза анулюється саме коли приходить еКоПР? А на портал просто треба відповідати з Канади, правильно?
-
На 3 дні можна сміливо виїжджати, на віжповідь на портал дається 7 днів, тож ви встигнете повернутись
-
Ну так, якщо людина одна і не буде ніхто з сімʼї отримувати з вами ПР то і депендантів нема тоді
12 Jan 2024, 17:45
212797/445995
3 minutes ago