PR CUAET
-
Тобто якщо людина одна подається, то цю форму не заповнювати, вірно?
-
Так, роботодавець має бути зареєстрований в SINP
-
Буду надіятись що я щось дала🤣 а то взагалі в голові як в тумані
-
Ага, понятно, дякую за відповідь)
-
Может кто то подскажет для чего этот номер присылает работодатель?
-
Добре Віза анулюється саме коли приходить еКоПР? А на портал просто треба відповідати з Канади, правильно?
-
На 3 дні можна сміливо виїжджати, на віжповідь на портал дається 7 днів, тож ви встигнете повернутись
-
Ну так, якщо людина одна і не буде ніхто з сімʼї отримувати з вами ПР то і депендантів нема тоді
-
А що це за спільнота? Можна додатися?
-
😂🤣
-
Звичайно якщо якимось чудом до жовтня буде портал 1 в мене , то не поїду Але це навіть звучить нереально
-
Будемо сподіватися !
-
Це зараз 4 місяці. І дуже не хотілося би щоб 2 група жовтня отримувала портал1 теж через 4 місяці. Бо зазвичай по іншим програмам дають за 1 місяць.
-
Зрозуміла Дякую Тоді бронюю білети
-
Так точно, до відповіді на портал 1 і 2 ви в повній безпеці в плані візи, її не анулюють. А ось після портал 2 коПР може прийти і на наступний день, тож вже ризик
-
Бо і так 4 місяці тиші вийшло не дуже🥲
-
Тим більше якщо зазвичай це швидко відбувається то сподіваюсь і нам усім не затягнуть
-
Ну дай Боже Я буду тільки щаслива якщо отримаємо всі через місяць портали після еліджібіті Це було б чудово Нехай би видали б вже те еліджібіті 😅 а там вже легше портали чекати будемо
-
Просто це буде нібито навмисне затягування бо ті хто сьогодні отримує портал 1 вимушені були чекати 2 місяці коли програма не працювала. А зараз програма працює і не має підстав чекати так довго тим більше що у них є практика давати портал 1 за 1 місяць після еліджибиті по багатьом іншим програмам
-
Доброго вечора!скажіть будьласка,чи можна надіятися що купівля будинку буде великим + для програми,нажаль листів підтримки чи канадських друзів нема,але багато працюємо!?
12 Jan 2024, 17:45
212809/450601
30 minutes ago