PR CUAET
-
А що це за спільнота? Можна додатися?
-
😂🤣
-
Звичайно якщо якимось чудом до жовтня буде портал 1 в мене , то не поїду Але це навіть звучить нереально
-
Будемо сподіватися !
-
Це зараз 4 місяці. І дуже не хотілося би щоб 2 група жовтня отримувала портал1 теж через 4 місяці. Бо зазвичай по іншим програмам дають за 1 місяць.
-
Зрозуміла Дякую Тоді бронюю білети
-
Так точно, до відповіді на портал 1 і 2 ви в повній безпеці в плані візи, її не анулюють. А ось після портал 2 коПР може прийти і на наступний день, тож вже ризик
-
Бо і так 4 місяці тиші вийшло не дуже🥲
-
Тим більше якщо зазвичай це швидко відбувається то сподіваюсь і нам усім не затягнуть
-
Ну дай Боже Я буду тільки щаслива якщо отримаємо всі через місяць портали після еліджібіті Це було б чудово Нехай би видали б вже те еліджібіті 😅 а там вже легше портали чекати будемо
-
Просто це буде нібито навмисне затягування бо ті хто сьогодні отримує портал 1 вимушені були чекати 2 місяці коли програма не працювала. А зараз програма працює і не має підстав чекати так довго тим більше що у них є практика давати портал 1 за 1 місяць після еліджибиті по багатьом іншим програмам
-
Доброго вечора!скажіть будьласка,чи можна надіятися що купівля будинку буде великим + для програми,нажаль листів підтримки чи канадських друзів нема,але багато працюємо!?
-
підкажіть, будь ласка, чи були дозапити стосовно фінансів мами?
-
Добрий вечір! Так все зберігається
-
Вітаю! Друзі, хто розбирається, якщо подаватись на pr по RNIP. То чи можна виїзжати закордон, після подачі документів? Де почитати про це
-
Скажіть будь ласка, чи приходить імейл підтвердженя що документи отримані після дозапиту по eligibility letter? Ми відправили документи на імейл з листа, але ніхто нам не відписував. Імейл перевірили 10 разів, правильний. З того що люди писали, то деяким відписують що документи додані до справи, а іншим теж нічого не відписують. Напевно залежить від офісу і від офіцера що розглядає, але цікаво які є думки.
-
ну А0 то типу самий початок, коли алфавіт проговорюється, слова по Я, ми, ти, ви і т.п. Його в більшості випадків окремо не виділяють, ця база входить в рівень А1. Але наприклад деякі французькі видавництва по типу CLE International почали робити в деяких серіях підручники рівня Niveau grand debutant (напр., Grammaire Progressive і Grammaire Vocabulaire 2018-2019 року), це якраз рівень А0, він простіший за підручник Niveau debutant (який еквівалентний приблизно А1). Але звісно у кожного виробника підручників по-різному.
-
Я роблю новий паспорт Дія старого закінчується
-
На дорослий закордонний паспорт потрібно робити фото?
-
Доброго дня! Подаємо зараз на федеральний етап., після AOS. Я депендант, моя довідка з України видана в жовтні 2022 року. Отримана в консульстві. З Канади ми не виїзжали . Може хтось знає чи приймуть таку? Чи нову потрібно нову замовляти? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
212817/449672
2 minutes ago