PR CUAET
-
Я не з окупованої території ( Харків)але в грудні сдала біометрію і через 4 дня апрувед 1 стейджу,а 14.06 еСоР отримали. Карти ще чекаємо нажаль.
-
Дякую!🫶🏻
-
Я подавалась з адвокатом,і в нас кожного місяця (4 місяці)були запити😂 але + в цьому шо справа була у розгляді. І після останнього запиту по мілітарі для чоловіка через 3 тижні -апрувед,потім уточнення,потім портал і еСоР
-
Я дітям робила щоб було на майбутнє, тож навіть збула про те що на сина він має прийти …🙈
-
Gc key зробити і скачати. Але дитячий зрештою не горить :)
-
Згодна,але нам навіть в студії де ми фотографувались все це зробили. Ми тільки їм сказали шо для ПР і він все зробив сам.
-
Якщо депендант - інлендер, то ви окремо пишете відповіддю на портал 1 що наразі він не в Канаді, і коли повернеться. Є підозра що це призупинить процес для всієї сім’ї допоки він не повернеться і ви не відпишетесь що всі в Канаді. Але це не точно, можливо просто окремо процеси підуть. Якщо він аутлендер - в нього окремий процес, запит на вклейку візи, лендінг. З порталом не повʼязане
-
А я зробила онлайн, не поставила галочки що треба листа прислати, а потім зрозуміла, що її номер я онлайн не скачаю 🙈 але в межах 1 тижнів прийшов. Але за освітніми рахунками дійшла тільки за 2 міс :)