PR CUAET
-
Была такая же фигня, помогло загрузка трех фоток и потом я им на почту отправил все сканы
-
Добрий вечір, у мене є питання. Чи обовʼязково треба робити скан/фото українського внутрішнього паспорту під час подачі документів до WES, якщо він вже прострочений?
-
Там не тільки через вес. Вес найпопулярніший
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, стосовно «довідки про несудимість» з консульства росії в Торонто: у них написано, що можна поштою, але скільки коштує не пишуть. Можливо хтось мав досвід, будь ласка, поділіться. У попередній постах про рфію не знахожу інформації
-
Доброго всім вечора, пишу тут, бо трішки гублюся стосовно цієї теми Ми з чоловіком приїхали до Канади 1.11.2022 року з старими не біометричними паспортами які дійсні до червня 2025, відповідно Ворк перміт також до цієї дати Зараз до нас доїхали з України наші біометричні паспорти які важливі до 2028 року, чи можемо ми податись на нові ворк перміти на новіші паспорти та чи будуть вони дійсні ще на 3 роки? Чи тільки до 1.11.2025?
-
мені теж ще не повернули 500 дол. Аплікацію подала 25 вересня, отримала номінацію 3 листопада і ще немає повернення. Теж скрізь писала і дзвонила сьогодні і нічого. Теж всі українці.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, робота педагогом в дитячому садку підходить для PR? Дякую!
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста если 500$ было оплачено , и спустя неделю возвращены . А сейчас в заявке снова просит оплатить сбор , что делать в данной ситуации. Была ли у кого-то подобная ситуация ?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, в мене були три польські робочі візи(сумарністю більше двох років) але, в Польщі жив та працював тільки три тижні, після цього завжди працював в Чехії. Питання чи потрібно буде довідка про несумісність з Польщі? Дякую