PR CUAET
-
isaev.ca/ukr/apostille_powerofattorney
-
От влада кожен раз придумує нові квести щоб нам скучно не було. Кожен раз щось новеньке вже боюсь думати що далі придумають.
-
Можете, але по Н&С ви тоді отримаєте відмову.
-
Друзі, хто достроково розривав контракт GIC в RBC банку, без отримання процентів? Нам відмовили. От питаюся чи хтось вже так робив
-
На відкритий ворк перміт? Тоді так. Якщо ж подавалися на закритий ворк перміт, маючи офер і LMIA, то не можна
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи можна змінити роботу якщо ти подався на новий дозвіл на роботу?
-
Здравствуйте , подскажите, пожалуйста, касательно этих child benefits. За прошлые 3 месяца в июне получили выплаты, так как в марте было 18 мес. а на июль в расчетах стоит 0. С чем это связано ? Спасибо
-
ВИ ж можете зняти ці кондішени
-
Для дитини 15 років чекаємо стаді перміт з січня 😞, при тому, що меньша дитина та мама вже мають подовжені.
-
11 травня
-
"Скоро" це роки через 2-3 при поточних темпах обробки.
-
Я в курсі. Поки за три спроби лише вдалось їх побачити. А судячи з того що тут є люди які вже по 7+ місяців ловлять, то у мене ще все попереду.
-
Дякую, та там щось інше, бо я одна з дитиною тут і отримую майже мінімалку. Буду телефонувати питати
-
Слідкуйте за сторінками консульств в ФБ, часто видають час і день коли будуть вільні слоти. Я зловила аж три рази і вибрала відповідну дату.
-
Ну это уж слишком. Я полагаю январь максимум февраль можно будет получить паспорт
-
Вам перерахували виплати, можливо за 2023 був великий дохід і вам не положено ці гроші? Я маю таке припущення, бо вчора у всіх зʼявились суми на наступний рік
-
Тоді не знаю, можливо почекати ще пару днів і обновлять дані. А потім дзвонити
-
Сейчас будет гораздо проще словить
-
мало б бути окей
-
Доброго дня. Хто знає приблизно коли консульство буде знову відкривати слоти?
12 Jan 2024, 17:45
213107/466914
4 minutes ago