PR CUAET
-
11 травня
-
"Скоро" це роки через 2-3 при поточних темпах обробки.
-
Я в курсі. Поки за три спроби лише вдалось їх побачити. А судячи з того що тут є люди які вже по 7+ місяців ловлять, то у мене ще все попереду.
-
Дякую, та там щось інше, бо я одна з дитиною тут і отримую майже мінімалку. Буду телефонувати питати
-
Слідкуйте за сторінками консульств в ФБ, часто видають час і день коли будуть вільні слоти. Я зловила аж три рази і вибрала відповідну дату.
-
Ну это уж слишком. Я полагаю январь максимум февраль можно будет получить паспорт
-
Вам перерахували виплати, можливо за 2023 був великий дохід і вам не положено ці гроші? Я маю таке припущення, бо вчора у всіх зʼявились суми на наступний рік
-
Тоді не знаю, можливо почекати ще пару днів і обновлять дані. А потім дзвонити
-
Сейчас будет гораздо проще словить
-
мало б бути окей
-
Доброго дня. Хто знає приблизно коли консульство буде знову відкривати слоти?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, какой смысл заказывать перевод диплома в Канаду? Нельзя ли просто тот же апостиль попросить чтоб прислали перевод в электронном формате?
-
я не розумію звідкіля у вас ці марні сподівання. Бо з темпами 600-1200 оброблених заявок на всю Канаду на місяць і при 200+ тисяч приїхавших по CUAET з яких хоча б 10% треба нові паспорти, то це якраз на 2-3 роки як я вище казав.
-
Якщо ви тут одні з дитиною, то, швидше за все, вони чекають на те, щоб ви подали доходи чоловіка за минулий рік
-
Что скачать?
-
4 недели после еКопр прошло, а карточки даже не в работе, судя по кабинету. Когда бить тревогу?
-
Хорошее видео, для тех кто собирает документы, есть пункты на которые заострить внимание....
-
Вам і не треба друковані документи тут. Хіба що якщо самі хочете мати їх при собі. Скрізь усе подаємо онлайн
-
Не бейте тревогу. После 2-х месяцев нужно начинать переживать
-
То подавала ж при оформленні Т4 Але дяка, перевірю
12 Jan 2024, 17:45
213116/466726
2 minutes ago