PR CUAET
-
Привет ребята подскажите последняя строчка , что за код нужен ? Работодатель сказал что это я должна сказать , это не нок случайно ?
-
Пишу в личку
-
нічого не треба. Я сину 17р. оформляли 21 червня. Візьміть ID українське і код ідентифікаційний. Якщо є то ID Канадське як підтвердження місця проживання тут. Всі копії зробіть ці дома
-
А який запит якщо це не конфіденційна інформація?
-
А у вас уже есть appointment или вы в живую очередь?
-
Даже если паспорт срок годность не подходит
-
@OstapBosak Доброго дня, підскажіть будь ласка, в формі 5669, розділ 4, пунк С "made previous claims for refugee protection in Canada or at a Canadian visa office abroad, in any other country or countries, or with the United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR)?", чи відноситься до цього пункту отримання Pesel в Польщі, в перший місяць після початку війни? Заздалегідь дякую
-
У гуглі якщо написати ці букви, одразу перше посилання)
-
Кто его знает . Где искать этот код ? Так как сказали они не знают что это
-
А так там написано NAICS
-
Там нижче є Я запитала теж
-
Через веб форму треба прикріпляти
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де можна зробити certificate copy паспорту?
-
Це получається сплачуєш комісію,і потім ще боіметрію?як ця послідовність працює??Дякую
-
Доброго дня,хто яку суму комісії сплачував для обробки даних. Прийшов лист ,що потрібно доплатити тому що якісь зміни)
-
Дівчина писала про те що в неї паспорт дійсний до 25 року і віза також дійсна до 25 року а вона хотіла вже отримати паспорт, щоб безкоштовно продовжити візу в новому Я їй просто сказала що після 25 року теж можна отримати візу тільки за 125 доларів
-
Так
-
Жодним чином отримання PESEL не відноситься до refugee protection.
-
PESEL це номер в податковому реєстрі. як SIN в Канаді. Це не посвідчення біженця.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, а де саме ви робили certificate copy паспорту для цієї довідки?
12 Jan 2024, 17:45
213140/469916
2 minutes ago