PR CUAET
-
Це як у нас в Україні КВЕД.
-
Ага. Я теж подавала. І якраз після подачі декларації, у якій я вказала дані про чоловіка, і відмінили наші бенефіти. Я потім писала листа, надсилала і через аккаунт, і через звичайну пошту, і 4 рази дзвонила і подавала інформацію усно. Взагальному, десь пішло 3 місяці на те, щоб вони обновили інформацію і вернули бенефіти. І потім я ще отримала листа від CRA, що, якщо чоловік не резидент Канади, то потрібно разом із декларацією подавати спеціальну форму.
-
Навіть якщо є оф. Документ що не придатний?
-
код зараз обовязково
-
Усім доброго дня !Скажіть будь ласка ,хтось отримав загран паспорт 18-60 років (без резерв + ) якщо є документ що не пригоден до служби?чи вони все одно потребують цей QR код з резерв + . Дякую чекаю на відповіді (Отава)
-
Дякую, спробую
-
У абсолютно всіх така ж ситуація. Треба подати суму доходів і все
-
Усім доброго дня !Скажіть будь ласка ,хтось отримав загран паспорт 18-60 років (без резерв + ) якщо є документ що не пригоден до служби?чи вони все одно потребують цей QR код з резерв + . Дякую чекаю на відповіді (Отава)
-
А ВП коли видали?
-
прошу. але краще поцікавтеся ще в консульстві, може щось змінилось
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, могу ли поступить в колледж очно или на онлайн курс, если у меня work permit? Живу в Ванкувере
-
Зрозумів,дякую
-
у мене була інвалідність, довідка з воєнкомату про відстрочку - відправили чекати код. 19 червня - прийняли з кодом
-
Добрый день. Можете пожалуйста и мне скинуть ссылку
-
В цій групі людей робить щасливими дещо інше… а саме зловлений слот та отриманий паспорт😊😂🤣
-
Дитина+неможливість пройти по іншій програмі(бажано от прям по балам обгрунтувати, навести офіцеру приклад)+будинок то вже непогані шанси.
-
Поняла, спасибо
-
Верная, симпатичная, хочу быть счастливой
-
Нет не обязательно, раньше подавались из Украины на пр с укр переводами....акредитация именно Канады не обязательна....должен быть сертифицирован....
-
А можно познакомиться с хорошим парнем
12 Jan 2024, 17:45
213189/433031
3 minutes ago