PR CUAET
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, могу ли поступить в колледж очно или на онлайн курс, если у меня work permit? Живу в Ванкувере
-
Зрозумів,дякую
-
у мене була інвалідність, довідка з воєнкомату про відстрочку - відправили чекати код. 19 червня - прийняли з кодом
-
Добрый день. Можете пожалуйста и мне скинуть ссылку
-
В цій групі людей робить щасливими дещо інше… а саме зловлений слот та отриманий паспорт😊😂🤣
-
Дитина+неможливість пройти по іншій програмі(бажано от прям по балам обгрунтувати, навести офіцеру приклад)+будинок то вже непогані шанси.
-
Поняла, спасибо
-
Верная, симпатичная, хочу быть счастливой
-
Нет не обязательно, раньше подавались из Украины на пр с укр переводами....акредитация именно Канады не обязательна....должен быть сертифицирован....
-
А можно познакомиться с хорошим парнем
-
Добрий день. Вибачте за питання, це для того, щоб отримати готовий паспорт чи ви подавалися на новий в Отаві? Про Едмонтон писали, що видають виготовлені паспорти без коду
-
Дякую! Та вони навіть не беруться робити ((( В декількох фотостудіях вже була людина , всюди відмовили((
-
Дякую!
-
мені мало ) мені хоча б PR для щастя треба )
-
1 лютого - подача 5 квітня - прислали номер На сьогоднішній день більше ніяких рухів не було. Пройшло вже більше пʼяти місяців…
-
я подавався на новий (Едмонтон). Те що я чув, хто подався до того, видавали без коду
-
А подскажите пожалуйста, возможно вы знаете, справки о не судимости они сразу подгружаются при заполнении аппликации на федеральный уровень или потом по запросу?
-
Тау
-
Якщо хтось робив фото для піар у Харкові, будь ласка, поділіться адресою, де це можна зробити. Дякую!
-
Білий реальний, а не фотошопний фон - то для фотостудій в Україні надто складно 😅🤦🏼♀️
12 Jan 2024, 17:45
213199/460835
less than a minute ago