PR CUAET
-
Спасибо 🙏🏼
-
А может ли быть депендантом бабушка которая находится здесь?
-
На телефон не відповідають. Як можна звʼязатись з CRA іншим шляхом через особистий кабінет? Треба додати інформацію про відсутність доходу за межами Канади за 2023.
-
Усі програми в Європі і не тільки які створені для Українців під час війни це не біженство, це все по гуманітарним причинам. Тому це ніяк не біженство. Звісно, можливо хтось і подавався на біженство по стандартній процедурі, але це виключення з правил бо в цілому всі отримували документи по спеціальним гуманітарним програмам/паролям/внж.
-
Тільки що отримали - you met eligibility requirements to get PR status. Це для мами, подавали 8 листопада, 29 здали біометрію. Після цього була тиша. Все добре, але непокоїть зараз приписка, що якщо ви не маєте коштів себе утримувати , то ми можемо вам відмовити. Я зроблю принти з Приватну, ок. Але там цих грошей небагато. Писати, що я їй допомагаю? Мамі 78
-
Ви не зовсім вірно зрозуміли про 7 днів. Вам дається 7 днів щоб підвердити що в канаді і повернуться якщо не в канаді за цей час. Але якщо ви відповідаєте що не в канаді то вас просять дату повернення приблизну. Я так зрозумів що ви не вказували дату повернення. Як результат коли ви не півдтверджуєте портал 1 то вашу справу зупиняють до повернення. Дякуємо за цю інформацію, це перший випадок в чаті коли портал 1 не підтвердили, а справу призупинили.