PR CUAET
-
Хоч кажуть що грудень був ,але я небачив жодного разу , остання 30 листопада це бачив.
-
Подскажите пожалуйста, когда Вы подали заявку на продление WP?
-
Доброго дня,чи є тут хтось ,хто літав в Мексику?без пр
-
Був 1 раз), але насправді будуть ще 2 тижня листопад розглядати
-
Ні, надайте з привату виписку і все. Вам не можуть відмовити за фінансових причин по цій програмі.
-
Был, 1 декабря, я видела 😁
-
Получается они пропустили конец октября, первую неделю ноября и дали eligibility сразу 8 ноября? Раньше вроде такого разброса не было.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,чи є і які подали документи в січні 2024, чи є якісь новини
-
Yuliia перенесено у відповідну гілку
-
Yuliia перенесено у відповідну гілку
-
Привіт Якщо я подалась на федеральний рівень, а роботодавець вирішив змінити в контракті погодинну ставку на більшу. Що далі? Просто підгрузити новий контракт і Джоб офер через веб форму? Чи треба наново подавати всі документи , провінцію і федеральний?
-
Це дуже дивно ніколи такого не було
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хтось подавався на програму воззʼєднання сімей будучи в Монреалі (Квебек), але вказувавши, що плануєте проживати в іншій провінції? Якщо подавалися через міграційного консультанта, прошу поділитися контактами.
-
Не у всіх штатах 100%
-
Та про це не треба повідомляти
-
Це не впливає на eligibility, бо НОК той самий, і це збільшення зп, а не зменшення Проте технічно IRCC просить повідомляти про всі зміни. Це варто зробити через веб форму. Не треба все подавати з 0
-
У анкеті, коли будете заповнювати.
-
Ця форма тільки 18+ , то де дітей вказувати?
-
Я подавав 4 січня з Калгарі- тиша. Памʼятаю досі коли я в грудні-січні писав що розраховую на 1-2 роки процесу то мене тут помідорами закидали і сказали що зараз за 3 місяці швиденько бум бум і усі ПР отримають 😄
-
Я думала ви мені відповіли. Вибачте
12 Jan 2024, 17:45
213303/467027
5 minutes ago