PR CUAET
-
Смотря какая провинция и программа
-
Где здесь?
-
Спробуйте написати в гілці селпип и айлетс
-
У цій гілці точно є контакти
-
Там не в курсе
-
Еще нет. Только пошел процесс
-
Alberta opportunity stream. Immigration PNP program for Alberta
-
Подскажите , а вы проходили еще раз биометрию и медицину?
-
Aos
-
Вы по какой программе проходили ?
-
На федеральном
-
Простите , это за что вы платили ? За биометрию ? Или это оплата на федеральном этапе ?
-
Делайте все с имиграционным консультантом а то не получится они знают как нужно
-
Як варіант, ще можна взяти довідку з дії, перекласти тут у перекладача , щоб вказав як треба, та подавати так. А якщо попросять додатково з консульства, подати те, що є, але з LOE. Я б так зробив, але це моя особиста не професійна думка .
-
Так, напевно пишіть письмо, можете прикріпити відповідь посольства
-
Так, але я думаю та теза про необовʼязковість роботи застаріла. Чи стосується іншого стріму. Нажаль ваш випадок- то ЕЕ стем вибірки або переїзд в Онтаріо
-
Я зіштовхнулася з такою проблемою. Отримала переклад з Посольства довідки про несудимість і побачила, що моє дівоче прізвище вказане в перекладі через Н, а усі інші документи та їх переклади G, відповідно тільки в довідці про несудимість прізвище інакше перекладене. Посольство відмовилося змінювати довідку посилаючись на правильність перекладу мого дівочого прізвища саме через Н. Що мені тепер робити? Писати LOE і пояснювати, що Посольство відмовило змінювати довідку та стверджувати, що правильний переклад через G?
-
Коли вже подали все, тоді зможете зберегти всю вашу заяву і завантажити з порталу всі файли, включаючи ці форми в пдф. Вже після подання, нажаль.
-
Друзi чи може хтось порекомендувати того хто б помiг пiдготуватися до тесту з мови? Тiльки з досвiду
-
Чи може хтось дати контакти хто пiдготуе до тесту?
12 Jan 2024, 17:45
21333/429668
less than a minute ago