PR CUAET
-
В пдф і самому лист вказано: «відповідати функцією reply на цей лист, додавши через copy-paste інформацію, що вони в вас запросили : зріст, колір очей, імʼя, адреса тощо».
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка Прийшов портал 1 Треба відповідати на ту адресу, з якої прислали цей лист? В самому листі іншої адреси не було вказано, а через портал додати інфу теж не можу, не бачу ніякої можливості прикріпити Як правильно робити?
-
Перше речення повідомлення
-
Доброго дня. Шановні Українці, підкажіть будь ласка, як бути з оновленням даних в ТЦК. В Канаду ми виїхали легально, тобто по статусу багатодітної сім'ї. Які є ризики при оновлені чи не оновлені даних про військово облікові документи? Знаю за штрафи, арешт майна, рахунків.... Можливо є земляки юридично підковані в цьому питанні?
-
Я перечитала кілька разів, потім ще в перекладач закинула і не бачу там такого Але дуже дякую за підказку ❤️ Можливо я просто сліпа
-
Тепер бачу Дякую Вам 👍
-
Спілкувалась з провінційним офіцером сьогодні Сказала, що на піар воно не впливає ніяк
-
Там є умова, що досвід 24 місяці протягом останніх 36 (здається). Якщо так, то не треба рік працювати, але треба мати job offer
-
Підкажіть, а як зрозуміти інлендер чи аутлендер. Дочка мій депендант, коли я подавала заявку, вона проживала в іншій країні. В березні приїздила в Канаду, отримала воркперміт, сін номер. На той час думали, що переїде до Канади на навчання з вересня, але змінили рішення і вона продовжує навчання там, де і була. І хто вона тепер інлендер чи аутлендер? Ще не має АОРу і ми навіть не відправили її перміт. І не розуміємо, як це вплине