PR CUAET
-
Є довідка про несудимість з Хорватії на хорвацькій. Хто може допомогти з перекладом?
-
Моя знайома подалася, з неї навіть оплату не просили. Результату ще немає. Хоча є люди, які подавалися ще 30 березня і з них запросили оплату. Думаю, можна спробувати. Хоча офіційно вже лише на загальних підставах.
-
-
нажаль треба документ з мокрою печаткою, дія не підійде
-
Я теж добре знаю. Секрету і нема. Дуже неочікувано треба було здати протягом тижня. Зробила пробні тести на сайті дві штуки. Подивилася якесь відео про письмо і як його писати (структуру ессе , всі правила написання і що з цим всім робити і компонувати знала і до того). Пішла і здала
-
Мабуть, потренуйтеся кілька разів. Тоді здасте на 10-12. Я оплатила екзамен, у той же день спробувала безкоштовний тест, в мене показало 10-12. На тесті трохи розхвилювалася, здала reading та writing на 9, listening та speaking на 8. Думаю, хоча б тиждень тренувань приніс кращі результати. Просто ви тоді менше хвилюватися будете й будете більше сконцентровані. Але я не дуже переживаю за результат, перескладати не буду, бо мені для AOS достатньо було б і 4 по всьому
-
Щось читав читав і все одно не зрозуміло. Портал основний був на тата, маму додали до нього, все заповнено/проплачено. Полетів додому і я думав що їм прийде запит на біометрію, а потім на медкомісію і в гулівері чи де там зараз то все здадуть. Медкомісія наскільки я памʼятаю була на тарасівський, біля Льва Толстого. Ну а потім типу у вас є 7 днів щоб приїхати до Канади. А в тому пості написано все якось навпаки, спочатку треба по візітору приїхати в Канаду, вказати адресу знаходження, а потім місяці чекати на біометрію, а потім місяці на медкомісію??