PR CUAET
-
Діма, я хотів Вам записати особисто повідомлення. Але заблоковано ваш ТГ... Можливо підкажете що то за новини? Чи посилання? Дякую всім хто відгукнувся.
-
Добрый день . Подскажите с одним вопросом . Хочу получить class 4 driver’s license , для работы на uber . Кто то сталкивался с проблемой предоставления документов -Отсутствие судимостей за вождение за последние три года. Как я понимаю им нужна справка из Украины , где её можно взять ?
-
так. ми підтверджували - wes прирівняв як secondary school
-
Короче зрозуміло що поки що нічого не зрозуміло. Маю надію що зможуть все здати в Україні, а потім вже приїздити сюди для отримання ПР(я до сих пір слабо розумію що таке портал 1, я ще памʼятаю процедуру лендінга 🫣)
-
В них туристичні візи ще з 2019-2020 років, тоді здавали біометрію. Медицину не здавали
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост «‼️ Знімаємо обмеження з WP 👮♀️⁉️» Деталі : t.me/prcuaet/154365/242503 🔴🔴🔴
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост «‼️ Знімаємо обмеження з WP 👮♀️⁉️» Деталі : t.me/prcuaet/154365/242503 🔴🔴🔴
-
відповів в особисті
-
👮♂️🇨🇦🚔 Знімаємо обмеження з WP ‼️Окремої заяви "зняти обмеження" немає. Існує стандартний процес подання заяви на work permit. 🍁Зробити потрібно дві речі: 1) пройти медицину 2) подати заяву на work permit, у формі 5710 вказати про бажання зняти обмеження 🍁зняття обмежень можливе лише якщо немає медичних протипоказань, і якщо у вас є чинний work permit з обмеженнями. Ось тут є докладний офіційний опис того, як це робити: ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1647&top=17 #wp #restrictions
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка. Декларація подавалась разом з коммон ло партнером але сповіщення про рекалькуляцію прийшло обом. В такому випадку форму 151 повинні заповнювати обидва парнери, чи достатньо однієї на двох?
-
Привіт :) Мене звати Аліна і тут я є модератором та волонтером, з багаторічним досвідом реалізації соціальних проектів в Україні. Ця група створена для ВАС з метою розповісти про ваші права робітника в Канаді; зануритися в законодавство Канади та підвищити рівень обізнаності нашої української громади. Я НЕ є юристом, тому вся інформація і посилання будуть виключно з офіційних джерел або організацій, які займаються захистом прав робітників професійно.
-
Oleh перенесено у відповідну гілку по мілітарі рекордз запитам