PR CUAET
-
Доброго вечора. А українці включені в цю програму ?чи тільки канадці ?
-
Там не стільки самою гуманітарною, скільки оскаржуванням в суді всіх рішень. Гуманітарна лише один з таких кроків. В мене особисто досвіду немає, бо цим переважно адвокати займаютиься, які в суд подають. Плюс це не мій профіль, я більше по робочих і бізнес іміграціях. Але купа судових кейсів є де можна подивитися ці цепочки. Люди не рідко по 10 років ковиряються
-
Громадяни, якщо в українців є паспорт Канади - так, вони можуть приймати участь в обговоренні
-
Якщо сильно хотіти ПР і бути готовим для цього на будь які незручності я 100% можу знайти для кожного без виключення спосіб податися на економічній програмі, при умові що є відкритий дозвіл на роботу на 1-3 роки (ну і руки/ноги). Але це якщо є бажання і гнучкість. Якщо немає, (і ви не убермолодий, освідчений і англійсько/франкомовний ІТ) тоді дійсно біда. Не але кожен сам вирішує як добиватися ПРу, і чи добиватися взагалі. Я зовсім не намагаюся зашеймити тих хто іде по гуманітарній. Програма є, програма працює, і при тому є стійке позитивне упередження до Українців по цій програмі - чому б не користуватися. Проте маючи відкриті дозволи на роботуу, які дали Українцям, крім гуманітарної 100% є варіанти (просто не завжди зручні, чи швидкі)
-
Ця гілка суто для ЕЕ & ЕЕ ПНП, для тех пасвей сворена окрема гілка. В програми можуть бути свої умови й процес.
-
Тільки щоб його отримати переважно треба випасти з будь якого легального статусу місяців так на 6-8. І чи буде вас "хороша" робота тимати поки у вас немає перміту, або навіть просто чекати пкои ви відновите статус. Також не думайте що TRP гарантований. Звісно це процедура якою ми обовязково користуємося zroj до цього дойшло, але як людина яка працює з цією процедурою, я б вам побажав з цим ніколи не зтикнутися - дуже не хороший процес.
-
Згодом. Ті бенефіти що є - якщо eligible виплати будуть Щодо «покращених бенефітів» - вони ще не імплементовані, а на етапі «обговорення».
-
Так я зрозуміла. Але є люди які приїхали по програмі Cuaet. То їм виплачуватися не будуть ? Чи це будемо знати згодом.
-
МИ і КУК і багато діаспори постійно тиснемо на уряд для полегшення, тому ваша зрада тут мимо. Українцям (враховуючи кількість) надали купу безпрецедентних переваг, яких ще не було ні в кого (в таких масштабах). Ми не те щоб не бажаємо всім легкого ПР, а просто намагаємся показати що є варіанти, zroj людина готова до цих варіантів. Гуманітарна в тому числі. Ніхто нікого не заставляє. Але тому ці перепалки і корисні, бо мимопроходящий зможе щось для себе нове почерпнути