PR CUAET
-
Коли завантажу форми? Чи повністю всю аплікацію подам? Вибачте, не зрозуміла. Бо ці форми я вже заповнила, але ПДФ вони не стали.
-
Всім привіт! Хтось є тут хто працює/працював server (офіціант) і вдалося отримати офіційний джоб оффер? Це взагалі реально? А то я почата працювати, а мені тільки зараз сказали що не зможуть зробити джоб оффер коли буду подаватися. Тобто працюю офіційно, але в них немає контракту.. ось думаю, чи є шанс знайти роботу в ресторані/барі з джоб офером?
-
Рекомендую до перегляду семінар по імміграційним можливостям для украінців від CLEO. Семінар на англійській мові але е багато інформаціі по новій програмі, єкспрес єнтрі, федеральним і особливо по гуманітарній cleoconnect.ca/resource/yourlegalrights/ukrainians-in-canada-special-immigration-measures-and-supports-for-temporary-residents-2/
-
Рекомендую до перегляду семінар по імміграційним можливостям для украінців від CLEO. Семінар на англійській мові але е багато інформаціі по новій програмі, єкспрес єнтрі, федеральним і особливо по гуманітарній cleoconnect.ca/resource/yourlegalrights/ukrainians-in-canada-special-immigration-measures-and-supports-for-temporary-residents-2/
-
-
-
Я буду додавати і свій і чоловіка і договір аренди( рік знімаемо) це не е обовьязковим для ціеі программи, тільки покаже що ви well settled . Для читачів: якщо у вас цього нема, не переймайтесь, це не обовьязково і люди можуть показати як додаткові документи
-
Там буде навіть дата подання заяви на цих файлах, але час за Гринвічем )
-
Там коли завантажите, ці форми будуть у форматі ПДФ разом зі всіма файлами, що ви надсилали.
-
Нажаль ні . Воно не зареєструє навіть
-
ага, дякую!
-
Рахується як закордонний, балів як за досвід в Канаді не дає