PR CUAET
-
Доброго ранку! Можете надати контактні дані вашого імміграційного консультанта?
-
Звичайно
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, подали заявку на ПР і треба змінити адресу проживання. Переїжджаємо в нове житло в тому ж місті. Що треба зробити, як про це повідомити? Дякую
-
В travel history - вказувати обов’язково. В адресах проживання - ні. Застосовуйте common sense, чи прдорожі, гості - це постійні місця проживання? Ні.
-
Оновлення по аплікації надсилайте через веб форму secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
В Польщі набагато краще. Якщо є можливість, у Варшаву до доктора Крюка. Він майже нічого не питає, все по мінімуму)
-
У меня похожая ситуация, подался 12 февраля номер присвоили 19 апреля, пока тишина, ждём!
-
Привіт! Хто не знає добре англійську, як ви проходили співбесіду? Брали окремо свого перекладача чи вам надавали?
-
Просто чекайте, або сходіть у найближчий до вас сервіс Кенеда і зберіть сін, якщо він вам терміново потрібен
-
2 місяці і 1 тиждень
-
User Oleksandr has 1/3 warnings; be careful! Reason: Нецензурна лексика
-
Навіть ТІР 0 не треба, з ТІР 1–3 досить реально пройти, маючи ЛМІА і мови на максимум, роботи само собою. І не обовʼязково їхати в Сент Джонс і подібне, було б бажання тягти бали і шукати висококваліфікований НОК.
-
Певно тяжко. То ..намалювати..можуть, хіба «читерьі»
-
Ключове тут "маючи ЛМІА", бо з відкритим воркпермітом вам роботодавець його оформлювати не буде, бо не має сенсу... Тож ці додаткові 50 балів українцям по CUAET не світять
-
завантажив eCOPR і там помітив що буква відрізняється, не знаю чи критично, але при подачі на громадянство потрібно додавати свідоцтво про народження, а якщо у мене будуть відмінності в назвах потенційно можуть бути проблеми з тим
-
А как вы узнали, что место рождения неверно, у меня тоже город не так как в украинском языке по английскому написали. Не думаю, что это критично
-
www.instagram.com/maria_and_ivanna?igsh=dHZ5aWZnNnp0aW4=
-
Залежить від роботодавця і його бажання співпраці з працівником. Є люди з ОВП КУАЕТ які відкривали ЛМІА. Хтось використовував для балів, хтось ні
-
доброго дня, хотіла запитати чи всі отримують pre arrival letter? бо в хронології бачу що не всі вказують. в мене медичний зараховано 19 червня, з тих пір нічого більше не приходило
-
Дякую. А адресу Канаді, де були по 5-6 місяців як візітор, теж не вказувать в адресах проживання?
12 Jan 2024, 17:45
213702/441542
2 minutes ago