PR CUAET
-
Ключове тут "маючи ЛМІА", бо з відкритим воркпермітом вам роботодавець його оформлювати не буде, бо не має сенсу... Тож ці додаткові 50 балів українцям по CUAET не світять
-
завантажив eCOPR і там помітив що буква відрізняється, не знаю чи критично, але при подачі на громадянство потрібно додавати свідоцтво про народження, а якщо у мене будуть відмінності в назвах потенційно можуть бути проблеми з тим
-
А как вы узнали, что место рождения неверно, у меня тоже город не так как в украинском языке по английскому написали. Не думаю, что это критично
-
www.instagram.com/maria_and_ivanna?igsh=dHZ5aWZnNnp0aW4=
-
Залежить від роботодавця і його бажання співпраці з працівником. Є люди з ОВП КУАЕТ які відкривали ЛМІА. Хтось використовував для балів, хтось ні
-
доброго дня, хотіла запитати чи всі отримують pre arrival letter? бо в хронології бачу що не всі вказують. в мене медичний зараховано 19 червня, з тих пір нічого більше не приходило
-
Дякую. А адресу Канаді, де були по 5-6 місяців як візітор, теж не вказувать в адресах проживання?
-
youtu.be/Juzm4HeZ2oI?si=wCNSeinGb1NdzTNd
-
В точку, вони абсолютно не розуміють як це можна робити якщо у мене опен вп. Ці всі "гіпотетичні" поради мають нульове значення. "Просто піди та візьми лміа, там в шухляди лежить зверху, бери скільки треба"
-
Дякую
-
Буквально 2 повідомлення вище вашого! Хоч трохи читайте чат будь ласка до того як задати питання, є пошук по чату
-
Основний аплікант має проживати в Канаді на момент подачі. Це вимога. Тож якщо це період прямо до подачі - я б вказувала як алресу проживання. Якщо це колись в минулому - не критично як вказати, як адресу проживання чи ні, головне щоб в travel history було
-
Мови? Тобто ще й французську на 7 вчити вже треба? :)
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка, куди досилати документи якщо отримала новий закордонний паспорт вже після того як подала заявку на програму?
-
Проблема з лміа
-
Я особисто в такому ж самому випадку не вказувала про зміну. Не знаю чи це правильно. Бо в теорії аплікант мав би і жити саме в Канаді, по-хорошому.
-
А хтось вже складав нотаріально завірену довіреність у Канаді на продаж майна в Україні ?
-
Дуже дякую. Останнє питання. 🙂 ми приїдемо у Канаду на декілька днів, подамося, і поїдемо назад чекати. То вказувати про зміну адреси у формі? Чи почекати AOR?
-
Ото ж я теж думаю не вказувати. А як дозапитають, то тоді звичайно. Вони ж будуть бачить, біометрика і медогляд не в Канаді.
-
Доброго ранку .Вчора мені надала знайома інформацію ,що ГУм програма зачинена зараз ,чи правда це ???
12 Jan 2024, 17:45
213715/433028
3 minutes ago