PR CUAET
-
Основний аплікант має проживати в Канаді на момент подачі. Це вимога. Тож якщо це період прямо до подачі - я б вказувала як алресу проживання. Якщо це колись в минулому - не критично як вказати, як адресу проживання чи ні, головне щоб в travel history було
-
Мови? Тобто ще й французську на 7 вчити вже треба? :)
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка, куди досилати документи якщо отримала новий закордонний паспорт вже після того як подала заявку на програму?
-
Проблема з лміа
-
Не у всіх є PhD щоб lmia допомогло. Да і якщо треба працювати (а воно треба) то вивчити мову на максимум за 3 роки нереально. Це треба її і тільки її довбати. Причому не на місцевих безоплатних курсах. Тому тим у кого за вік втрачені всі бали тому lmia до одного місця
-
Гіпотетично найміть консультанта, який пояснить «як», якщо legal dep вашої компанії того не знає. В мене знали, в знайомих ні. Всі отримали ЛМІА, просто хтось заплатив додаткові гроші за консультантів, а хтось ні. Where there's a will, there's a way Тому пробувати можна, якщо дійсно є бажання Ну або казати «все погано і деффективно». Тут вибір кожного
-
Понял понял. Ну что ж..
-
Якщо англійська не дає достатньо, то так - французька це гарний варіант
-
Хлопцы, приветствую. Подскажите такой момент, брат получил PR номинацию и уже подался на Федеральный, но как я понимаю этого ж не хватает чтобы по этой программе за его счёт подаваться сейчас, ибо нужно пока этот ПР у него появится, а значит до конца октября и если программу не продлят, то не получится зацепится за этот шанс да?
-
Ніхто не обіцяв що дадуть ПР при умовах, коли ви не вкладаєтесь на 300%, умовно. Якщо економічні і федеральні занадто важно, побували пілоти/ зміни ноків? Програми на кшталт RNIP? Так, не будете жити в Ванкувері чи Торонто, але шанси більші будь в вас відповідний НОК. Якщо, звісно, шукати роботу не тотожне зусиллям/бажанню вивчити мови. Існує 120 імміграційних програм по Канаді, щось завжди можна знайти.
-
Підкажіть будь ласка, яку програму тут у списку вибрати при додаванні документів у веб форму?