PR CUAET
-
Подалося людей 30-40 точно з чату
-
будь якій людині падати на таке дно заради якогось ПРу це не є ок. Не є ок навіть коли інщі українці таки поради дають не маючи на це ні ліцензії ні морального права. Це всі пишуть ті хто давно тут живе та з ПРом, який вони отримали в 2012 році після 30 хвилинної бесіди в Київі з канадським консулом. А для вас "любі Українці" - Тім Хортонс в Лабрадорі задля ПРу :) Welcome )
-
Дублюємо
-
Я вам не писала про будівництво в Сент Джонсі. Ні перший раз коли ця тема підіймалась тут, не другий.
-
Ми можемо, напишіть в особистій
-
6 місяців в Канаді
-
Вам кажуть, що є шляхи, якщо ви того хочете. Не хочете - все завжди нереально. Далі вже кожен вирішує сам собі, не малі діти ніби.
-
Так так, "На будівлю в Сент Джоні всією сімʼєю". Ваші "цінні" поради ми вже знаємо )
-
Я б сказав так, моя особиста іміграція була в рази складніша ніж по КУАЕТ, і раз в 10 дорожча. Тому маю з чим порівняти. І цікаво чому професійні роботи в будівництві ви вважаєте "паданням". Більшість спеціалістів на будівництві заробляють більше ніж середній TEER 1
-
я не знаю деталей, але так, юридичний відділ не зміг зрозуміти навіщо робити та казати це та це, особливо після того як на власну подачу їм 2 рази відмовили в 2021 ат 2022 наче
-
Перепрошую, то LMIA можна отримати навіть на умовного працівника складу/оператора погрузчика?
-
Навіщо мені ЛМІА якщо я вже 10 разів сказав що подався по гум програмі? Вже дочекаюсь по ній
-
Може ви на 00 пробували? І то на 00 теж реально. Я не дуже розумію як зараз можна не отримати ЛМІА, Особливо останні рік навіть ітервью негласно відмінили. З початку 2023, ЛМІА просто приходять на пошту, навіть нічого додатково не питають. Тут буває переважно інша причина. Компанія не готова на певні етичні компроміси, бо ЛМІА це в тому числі означає стверджувати що не знайшлося працівників в Канаді. І коли це будівництво чи медицина це дійсно так. А коли шукають менеджера за 50 дол в годину, то звісно бажаючих буде багато. І тут питання чи готова компанія сказати що не знайшлося достойних кандидатів. Якщо готова, то ЛМІА 100% отримується (при умові правильної технічної підготовки кейсу звісно)
-
Я хочу щоб ви мене розуміли, що я щиро вам бажаю успіху в гуманітарній. І це інструмент який можна і варто використовувати. Але це мяко кажучи не єдиний (і як на мене часто не найкращий) інструмент. Їх є багато, і в Канаді якраз кожем може обрати той метод який йому більше до душі. Благо їх десятки