PR CUAET
-
Може ви на 00 пробували? І то на 00 теж реально. Я не дуже розумію як зараз можна не отримати ЛМІА, Особливо останні рік навіть ітервью негласно відмінили. З початку 2023, ЛМІА просто приходять на пошту, навіть нічого додатково не питають. Тут буває переважно інша причина. Компанія не готова на певні етичні компроміси, бо ЛМІА це в тому числі означає стверджувати що не знайшлося працівників в Канаді. І коли це будівництво чи медицина це дійсно так. А коли шукають менеджера за 50 дол в годину, то звісно бажаючих буде багато. І тут питання чи готова компанія сказати що не знайшлося достойних кандидатів. Якщо готова, то ЛМІА 100% отримується (при умові правильної технічної підготовки кейсу звісно)
-
Я хочу щоб ви мене розуміли, що я щиро вам бажаю успіху в гуманітарній. І це інструмент який можна і варто використовувати. Але це мяко кажучи не єдиний (і як на мене часто не найкращий) інструмент. Їх є багато, і в Канаді якраз кожем може обрати той метод який йому більше до душі. Благо їх десятки
-
Навіщо робити можна зрозуміти. Їм е не потрібно. Але це може бути потрібно вам. Тобто умовно це retaining effort. МОжна сказати такий собі бенефіт щоб заохотити вас з ними залишитися, замість того щоб шукати роботодавця який зможе вас довести до ПР. Ну а те що не змогли робити - ну тут на жаль нічого хорошого сказати не можу. В мене ЛМІА були навіть на компанії які 5 місяців тому відкрилися, і не мали ні одного працівника - і без проблем
-
питання не про ЗП, а про те що з Tier 0 на якій в Канаді людина пропрацювала 2 роки та має досягнення, мають падати до фізічної роботи на якій не мають досвіду, тільки щоб отримати статус.
-
На жаль це "нормальна" ситуація. Подібні форми і необхідність підтримки номінації від роботодавця є майже у всіх провінціях (винятками були лише Альберта та Манітоба). В моєму рідному Онтаріо від роботодавця вимагається ще більше ніж в Альберті, і дійсно як мінімум половина роботодавців не хочуть в цьому брати участь. Когось вдається уболтати, хтось дійсно не розуміє чи є якась відповідальність і це можна пояснити. Але переважно ні, залишається ні. За останні років 10 які з цими речима працюю, якщо роботодавець не готовий - ми шукаємо іншого роботодавця. В Альберті це неприємно тим що ми на перед не знали, і багато кого це зараз застало вже після року витраченого часу. Проте якщо зберігаємо НОК, то на новій роботі можемо податися практично відразу. Вже маю людей які перейшли з Амазону на іншу роботу з таким же ж НОК, яких плануємо наступного тижня подавати.
-
якщо відмовять в гуманітарці я до вас обовʼязково звернусь щодо іміграції через Лабрадор :)
-
Чому? Як раз в багатьох країнах ЄС в рази легше залишитися. З захисту перейти на робочу візу і вуаля. Далі ПМЖ і років через 5-10 паспорт. Ніяких балів, конкуренції з індусами. Я не можу сказати так це як раз з трейдом, але з кваліфікованою, не фізичною роботою це абсолютно реально. Це Канаді забудовники потрібні, а ЄС вимагає професіоналів
-
дякую матиму на увазі. Щіро дякую за ващі відповіді у цій дискусії!
-
Так, я також у шоці. Минулі два місяці виплатили по 1200 на 2х дітей, зараз у особистому кабінеті розписано по 800 кан дол на 2х дітей щомісячно.😏
-
Цікаво чому так довго все стоїть на одному місці