PR CUAET
-
Доброго ранку @sashz78 та інші шановні участники. Незалежно від того погоджуєтеся ви з цим чи ні, але в чаті заборонено обговорювати політику, "ухилянство", мову. Заборонені і матюки і образи. В чаті налаштовано 2 (на це є певні причини) бота, які видаляють автоматично флуд та мати. В них залито словники з інтернету з тисячами нецензурних слів. І вони автоматично чистять їх. Бо модератори просто фізично не встигають читати тисячі ваших щоденних повідомлень. Боти не ідеальні, та інколи дають збій. Ми над цим працюємо: шукаємо та тестуємо альтернативу. @AVIDTOOL Я припускаю, що в даній ситуації 2 бота дали одночасно попередження. Але я обнулив вам, як в принципі робив це і раніше по вашому проханню.
-
Ніт, не ІТ і не топ ЗП… дякую
-
Ребята, возник вопрос у родственников при заполнении анкеты на сына, который здесь находится с 16 лет. Недавно ему исполнилось 18 ( 4 мес назад) Так как им указвать в анкете сведения о нем с 18 лет, если он находится в Канаде по КУАЭТ с 16 лет, как выехал из Украины или указывать дату с 18 лет, как просят. Виза КУАЭТ все равно прикладывается.
-
це один и той самий документ. більше того, коли консульство його завіряє то присилає переклад в якому 2 речення, а та справка що з дії містить навіть більше інформарції ніж консульська
-
Добре дякую
-
Виготовлення паспорту має бути не більше 30 днів. Зрозуміло, що вже з доставкою можуть бути затримки. Це їхня лінь і небажання нічого робити то й обєднують виготовлення та доставку. Ситуація, що зараз склалась з затримками виготовлення документів точно зроблена штучно і цілеспрямовано
-
На экзамене нужно показать паспорт и распечатку чека об оплате или достаточно будет показать чек в электронном виде?
-
Друзі,якщо людина офіційно не працювала,і їй відмовляють виплачувати зарплатню,щось можна зробити чи запити холодною водою?
-
Що маємо, те маємо
-
Підкажіть будь ласка, якщо я змінила фамілію в Україні на чоловікову за рік перед виїздом з країни, то я повинна була повідомити консульство в Едмонтоні про нову фамілїю? Бо вже чекаю довідку більше як 3,5 місяців. Відправила банківський чек та запит поштою Канади. Заздалегідь дякую!
-
Привіт усім! Допоможіть, будь ласка. Почала заповнювати заявку у червні, дотягла до липня, а тепер не можу змінити дату в пункті про адреси проживання. Строчка не активна. У дружини активна, змогла змінити, а в основного заявника - ні. Звідки тягнеться ця інформація? Де я що не змінила? Не можу зрозуміти
-
Вадим, як виїхав?
-
‼️🔴‼️ Правила чату ‼️🔴‼️ 1. Перш ніж задавати своє 1ше питання, ознайомтесь з основними шляхами імміграції на офіційному сайті Immigrate to Canada - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html 2. Більшість питань тут вже підіймалося, тому скористайтесь пошуком по сайту для отримання відповіді на своє питання. 3. Чат має розділи за направленнями, тому для свого питання використовуйте відповідну гілку. 4. Найважливіша інформація закріплена зверху чата - pinned📌 5. Всі учасники чату мають поважати один одного, за образи\перехід на особистості - mute або ban. 6. Всі міграційні консультанти, а також модератори чату допомагають на волонтерських засадах, і по мірі можливостей. Ніхто нікому ніц не винен, якщо в вас super urgent matter - можна записатися на термінову консультацію. 7. Якщо учасники ігнорують прохання зупинити спекуляційну діяльність, флуд, вихід за рамки загальновизнаного етикету і норм поведінки в гілці - буде mute або ban. По всім претензіям щодо Банів і Мʼютів - звертатися до авторів (модераторів) що його надали безпосередньо, а не писати в особисті повідомлення решти модераторів чату. 8. Заборонено флудити та писати не по темі, для цього є окрема гілка t.me/prcuaet/9273. Політичні дискусії теж в цю гілку. Порушення - warn/ mute. Подальші порушення - mute/ban 9. Офіційні ресурси по імміграції лише canada.ca і ircc.canada.ca. Посилання на будь-які інші не державні ресурси дозволено лише за умови дисклеймера що це не є офіційною інформацію чи першоджерелом. 10. За розміщення непогодженої реклами перший раз MUTEна місяць, потім BAN. Для погодження пишіть @PRCUAETUA 11. За пропозиції покупки/продажу слотів в консульство, навіть просто за обговорення будемо BANити. 12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протесті, петицій, скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban 13. Велике прохання: давайте спілкуватися державною українською мовою. Просто з поваги до невиннозагиблих у цій клятій війні. Міграційні консультанти та модератори залишають за собою право не відповідати на питання на російські мові.