PR CUAET
-
Ви ж знаєте скільки годин в середньому, оту цифру і ставите, 40,42,45 і т.л. А зарплата яка офіційна за годину або за місяць ( там дає вибрати. І воно в кінці автоматично вам вирахує річний дохід.
-
это означает, что ваша мама в канаде и подает анкету, но в нее включает папу (если они муж и жена), который не может выехать из украины, тк его не выпускают. или ваша мама в канаде, подает анкету и включает в анкету своего сына, который не в канаде, потому что учится в школе в вене
-
Підкажіть, подались по продовженими паспортами (на 4 роки), то чи є смисл показувати нові паспорти? Дякую
-
Сент Джонс і Сент Джон різні провінції, якщо що 🙈
-
Дякую 🙂
-
Тоді так 🙌🏽 Головне дотриматись фінального результату : не нарахувати собі 50/200 балів які можуть поставити вас в капкан після ІтА
-
Це тільки від українців чути, вам пощастило, а от нам. Ну підіть в тімс, подумаєш. Пару років за мінімальну і пр в кармані (якщо не кинуть 😀)
-
А хіба візи дають не на час дії перміта?
-
Дякую. Ще питання, до якої дати можна подати документи? Програма буде діяти весь жовтень?
-
Доброго дня. Порекомендуйте, будь ласка, як краще заповнити форму 5283 - у віконцях тезово написати відповіді і нижче типу "детальну інформацію прошу дивитися в additional sheet чи submission letter"? Або одразу написати- будь ласка, дивіться всю інформацію в submission letter?
-
Так в тому й сенс що я працюю по 50 годин зазвичай, але не завжди томущо ОТ не завжди є і ця цифра плаває це може бути 70 год а може бути і 30 якщо я пропускаю якісь дні то чи варто просто додати 40 як гарантує роботодавець?
-
Я починав гружчиком за мінімальну. Моя дружина продавцем в магазині (кобаску нарізати) на мінімальну. І нічого, отримали свої ПРи, і по трошки карєру побудували.
-
Тоді успіхів, вам було складніше всіх
-
Я говорю чисто про процедури, а не обставини. І так, в мене є можливість судити, бо проконсультував вже більше тисячі людей особисто погодинно. І тут наспілкувався на більш ніж 10 тис повідомлень.
-
Я ставила по своєму 42. Теж різні цифри були) і 38 і 65 . Гарантовано теж 40 було.
-
Ви маєте подавати на візи окремо від перміта. Ми на неї не подавали, бо вона нам не потрібна. Перший раз коли ми відкрили візу нам її дали до 2028 і 2029 років
-
Це так у всіх. Вибирайте середню. У вас це 40 нехай буде 40. Головне щоб там не стояла цифра менше 30.
-
Просто так не зменшують! Значить Ваш сукупний дохід з чоловіком за 2023 рік підвищився в порівнянні з сукупним доходом за 2022 рік, а разом з цим дитячі зменшились 🤷♀️ А так як вже з липня дитячі виплачують відповідно до поданих декларацій за 2023 рік тоді можливі зміни.
-
А хіба візи дають не на час дії перміта, а довше?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/pr-pathway-family-ukraine.html
12 Jan 2024, 17:45
213895/447539
less than a minute ago