PR CUAET
-
Я не роботу грузчиком так назвала🤦🏼♀️ а йти з тір 0 позицій на грузчики
-
Дякую за відповідь🙏🏼 А ви вже отримали WES чи теж ще чекаєте?
-
Доброго дня, я подалась на новий паспорт 15 травня. І досі нічого, обрабробка данних і все. Я воєннозобов'язана. Навіть не знаю чи вони віддадуть мені його. Зараз зробили справка про несудимість з України, та я не оновлювала данні ще. Чи в когось може був досвід такий? Чи віддавали документи? Чи ви робили паспорт в травні, чи готовий? Дякую
-
На мою думку, програму відкрили щоб захистити українців від війни, а не спростити імміграцію, й в розрахунку на чесність намірів, умови були зроблені максимально простими. Але ж левова частка приїхавших війни й на очі не бачила, тому й виставляє якісь претензії до цієї чудової мирної країни. Імміграційних програм достатньо для всіх, тому що навіть я в 57 років змогла за 2 роки стати пр, й саме зробила це через некваліфіковану роботу, щоб моїм дітям було простіше. Вдячні Канаді за прихисток й можливості
-
-
Скажіть будь ласка де ви перевіряєте чи є якісь зміни у заявці Бо на сайті IRCC пусто додати не можу так як тої програми у списку немає На порталі PR просто статус submitted Подача заявки ще 2 листопада
-
-
Так і є, захист від війни не є офертою для економічної міграції
-
Нічого не бачу зовсім Де це можна перевірити?
-
Вам пришел аор?
-
До речі, є велика різниця між якістю економічних мігрантів, які прибули до Канади після ретельного відбору по тому ж ЕЕ, та іншими тимчасовими резидентами, які приїхали завдяки спеціальним програмам. Тобто в країни є досить висококваліфікованих кадрів, іншим треба довести своє право користуватися канадськими документами. Все справедливо