PR CUAET
-
Не намагався кого впечатляти. Просто мені говорили що для мене гружчиком працювати норм, бо я неосвічена тетеря. І що юрист так собі професія.
-
Если какая бы то ни было страна сначала дает визу, а потом ещё и пускает на свою территорию, а потом ещё и даёт доступ к социалке - она вдоль и поперёк берет ОБЯЗАТЕЛЬСТВА за человека
-
Умовно так і є. Бажаючих приїхати всеодно в 10 раз більше ніж Канада може взяти без колапсу.
-
Гарантії можна вимагати в країні свого громадянства
-
В Канаді так само буде. Але про ПР поки що не йдеться. Його (тим хто бажає звісно) прийдеться самим добувати
-
Так
-
Висококласна Українська освіта, де залік можна за 100 грн купити, і де магістри з економіки не знали чи чисельник ділити на знаменник, чи навпаки (реальний приклад). З Європи не їдуть тому що їм і так добре. Це нормально, що їдуть з менш успішних економічно країн, наприклад України.
-
Якщо ви запросили друга в гості з іншої країни, дозволили в себе пожити 2 тижні і його годували, то ви зобов'язані надавати йому надалі житло і продовжувати його годувати. Це ваша теорія
-
До березня 2025го без проблем всім бажаючим видавали СТаді перміти, ще й безплатно. Про що ви?
-
Гарантії на отримання біженства теж ніхто не давав і не дає.
-
Добре дякую. Переводити і сертифікат і додаток з оцінками так. І тільки тей за за 11 класів ?
-
Я вам так не сказала. Це така позиція жертви? Мені було складніше в 10разів, мене назвали неосвіченою тетерею🤦♀
-
Не буде звісно. Для цього ще в березні 2022го введено так званий ADR - Administrative Deferral of Removals. Простими словами, депортувати в Україну не можна.
-
Тобто те що раніше приїзжали до 30 років, з магістром, вільною англійською, з 50к в кишені на навчання, та 3+ роками професійного досвіду, це сильно гірше, ніж всі хто зараз втікає від війни? ))))
-
Про те що написано в ворк перміті у мене - не можу йти вчитися. Пункт 2
-
Якщо війна продовжується
-
Продовжуватимуть ВП
-
Як це не підписували? Ви не громадянин країни члена ООН? )))
-
Так а що на вашу думку вони робитимуть з 100-200к українців які тут працюють, купують житло, але не мають того ПРу? Просто ігноруватимуть?
-
Але ж люди цього не цінують
12 Jan 2024, 17:45
213998/459103
4 minutes ago